Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Afirmații TRĂSNITE la audierile din comisii: "Sper SĂ MĂ ȚINĂ MINTEA în stare să nu fac greșeli"

Afirmații TRĂSNITE la audierile din comisii: "Sper SĂ MĂ ȚINĂ MINTEA în stare să nu fac greșeli"

Un articol de: B1 TV - 04 Ian 2017, 17:20
Afirmații TRĂSNITE la audierile din comisii: "Sper SĂ MĂ ȚINĂ MINTEA în stare să nu fac greșeli" Politică

Afirmații trăsnite la audierile din comisii. Petre Daea, propus pntru Agricultură a primit avizul din partea comisiei de specialitate, însă speră,  "să-l ţină mintea pentru a nu greşi cât timp va ocupa fotoliul de ministru". 

Cu toate acestea, susţine Daea, agricultorii NU trebuie să se îndoiască de faptul că, în mandatul său, VOR primi subvenţiile mult-aşteptate, conform B1 TV.

Ana Birchall, propusă ministru delegat pentru Afaceri Europene a descris România, astfel: "grădina Maicii Domnului". Iar Sevil Shhaideh susține că va continua zona de descentralizare a competențelor. 

-Sper să mă țină mintea în stare nu fac greșeli

-Ați promis subvenții plătite la timp.

-Categoric da!

-Cum vă bazați?

Eu nu vin cu intenții. Eu vin să pun în aplicare un program aprobat de popor și așteptat de fermieri. Altminteri nu avem ce discuta. Nu am venit aici să îmi completez CV-ul sau pentru ambiții personale. Am venit pentru o misiune pe care partidul mi-a încredințat-o, iar partidul o așteaptă 13.56

Ana Birchall, propusă ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat că următorul proiect de ţară al României, după "aderarea la UE şi integrarea în NATO", este asigurarea preşedinţiei Uniunii Europene "imediat după aniversarea centenarului Marii Uniri". Birchall a avut pregatita si o descriere pentru Romania.Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Corina Chiriac. S-a întâmplat chiar AZI

"În pregătirea preşedinţiei, îmi pun speranţe inclusiv în societatea civilă, în mass-media, să fim parteneri în a arăta inclusiv această frumuseţe a României care este atât de bogată şi de mult prea multe ori nepusă în valoare. Fiecare dintre noi putem să facem acest lucru pentru a respecta şi a iubi această ţară atât de frumos numită grădina Maicii Domnului".

Sevil Shhaideh, propusă vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a vorbit despre modificările legii descentralizării.

"În anul 2016, au fost pregătite de Ministerul Dezvoltării strategiile pe partea de descentralizare cu proiectele-pilot, deci au fost niște modificări pe legea descentralizării, unul din elementele de respingere a proiectului de atunci a fost că nu am făcut proiecte-pilot pe descentralizarea unor anumite domenii. S-au revizuit aceste elemente și continuăm zona de descentralizare a competențelor. 

Citeşte mai multe despre:   ministru,   agricultura