Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alegeri Locale 2020. Florin Birta, primar la Oradea. Ilie Bolojan: „Câștigarea mandatului este o chestiune certă"

Alegeri Locale 2020. Florin Birta, primar la Oradea. Ilie Bolojan: „Câștigarea mandatului este o chestiune certă"

Un articol de: Andrei Vlad - 27 Sep 2020, 22:37
Alegeri Locale 2020. Florin Birta, primar la Oradea. Ilie Bolojan: „Câștigarea mandatului este o chestiune certă" Politică

Florin Birta a câștigat Primăria Oradei, potrivit taberei liberale. Ilie Bolojan l-a felicitat în avans pe Birta, înainte de publicarea cifrelor oficiale, finale. 

„Vreau să-l felicit pe domnul Florin Birta pentru câştigarea mandatului de primar, aceasta este o chestiune certă", a declarat Bolojan. 

 

„Prezență bună la vot", anunțată de Ilie Bolojan

 

„Mulţumesc celor aproape 70.000 de orădeni care s-au prezentat la aceste alegeri. Procentul prezenţei la vot este de aproximativ 37%, sensibil mai mic decât acum 4 ani. Din punctul meu de vedere, este un procent bun de prezenţă la vot, având în vedere şi condiţiile de pandemie. Vreau să le mulţumesc tuturor!

Consider că este o prezenţă bună, pentru că m-am uitat şi la prezenţa din mediul urban pentru municipiile reşedinţă de judeţ din jurul Oradiei - Cluj, Timişoara, Alba - și sunt prezenţe aproximativ egale. După anunţarea rezultatelor oficiale, vom face mai multe declaraţii", a mai declarat Florin Birta

Citeşte mai multe despre:   Ilie Bolojan,   Florin Birta,   alegeri