Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ALEGERI LOCALE 2020 | Vergil Chițac, candidat PNL la Primăria Constanța: Există o singură metodă de a lupta împotriva corupției: transparentizarea tuturor proceselor care se întâmplă în primărie (VIDEO)

ALEGERI LOCALE 2020 | Vergil Chițac, candidat PNL la Primăria Constanța: Există o singură metodă de a lupta împotriva corupției: transparentizarea tuturor proceselor care se întâmplă în primărie (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Aug 2020, 15:48
ALEGERI LOCALE 2020 | Vergil Chițac, candidat PNL la Primăria Constanța: Există o singură metodă de a lupta împotriva corupției: transparentizarea tuturor proceselor care se întâmplă în primărie (VIDEO) Foto: Vergil Chițac / Facebook Politică

Una dintre cele mai aprigi bătălii la următoarele alegeri se dă la Constanţa. Dacă PSD merge pe mâna actualului primar, Decebal Făgădău, un apropiat al lui Radu Mazăre, PNL mizează pe Virgil Chiţac. Senatorul liberal promite că va căuta să reformeze şi să digitalizeze administraţia locală de la malul mării.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one. 

Vergil Chiţac: Vreau să realizez "Primăria online"

  

Virgil Chiţac, candidatul liberal pentru primăria Constanţei, promite digitalizarea cetăţii Tomisului.

„Proiectul pe care l-am propus eu în programul de guvernare locală și care trebuie realizat pe termen scurt, în 3-6 luni maximum, se cheamă "Primăria online". Asta înseamnă că procedurile de lucru din primărie vor fi regândite pentru a fi, în marea lor majoritate, electronice, disponibile preponderent online și după aceea la ghișeu”, spune candidatul PNL la Primăria Constanța.

Chiţac îşi doreşte o linie directă cu cetăţenii.Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune

‘Vom gândi un soft prin care cetățenii vor fi niște avertizori și vor reclama la primărie anumite lucruri care, să spunem, că sunt neconforme în ceea ce privește serviciile publice ale primăriei: fie că vorbim de transportul în comun sau de gropile de pe carosabil sau despre defecțiunile de la RADET sau alte tipuri de servicii”, mai spune Vergil Chițac. 

Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța: Unde transparenţa e maximă, corupţia e minimă


 

 

Candidatul liberal pentru cetatea Tomisului spune că cel mai mult îşi doreşte transparenţă.

„Eu cred ca corupția nu este proporțională cu numărul de angajați. Există o singură metodă de a lupta împotriva corupției: transparența, transparentizarea tuturor proceselor care se întâmplă în primărie.

Acolo unde este transparenta maxima, posibilitatea de coruptie este minima”, conchide liberalul Vergil Chițac. 

Klaus Iohannis, mesaj pentru Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța


 


Vergil Chițac a rpimit un mesaj de încurajare de la președintele Klaus Iohannis. Șeful staului i-a transmis că  „dacă ați învins boala o să învingeți și la primărie”. 

Reamintim că senatorul Vegil Chițac a fost primul parlamentar român care, în primăvară, s-a îmbolnăvit de COVID-19. Senatorul, în vârstă de 57 de ani, a fost la o reuniune NATO la Bruxelles în perioada 17-19 februarie. Candidatul PNL la Primăria Constanța a fost cazul numărul 67 în România.

„De marți (n.r. – 10 martie) am avut simptome, dar simptomatologia e păcătoasă, seamănă cu a unei viroze de sezon: lipsă poftă de mâncare, ușoară febră, chestiuni care te pot deruta. Am negat că am coronavirus, întotdeauna ai sentimentul că ție nu ți se poate întâmpla. Am negat pentru că simptomele erau ale unei viroze”, a declarat senatorul pentru Europa Liberă.

 

Citeşte mai multe despre:   Vergil Chitac,   PNL,   Primaria Constanta