Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alegeri parlamentare 2020. Eugen Tomac și Cristian Diaconescu deschid lista PMP în București / Dorinel Munteanu candidează la Senat (VIDEO)

Alegeri parlamentare 2020. Eugen Tomac și Cristian Diaconescu deschid lista PMP în București / Dorinel Munteanu candidează la Senat (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 15 Oct 2020, 15:31
Alegeri parlamentare 2020. Eugen Tomac și Cristian Diaconescu deschid lista PMP în București / Dorinel Munteanu candidează la Senat (VIDEO) Politică

PMP a finalizat listele de candidaturi pentru parlamentarele din decembrie pentru toate județele. Liderul partidului, Eugen Tomac, a susținut că partidul se pregătește pentru alegerile paramentare deoarece viața nu stă pe loc și românii trebuie să-și apere, și în acest context de epidemie, valorile și atașamentul pentru democrație. De altfel, președintele PMP deschide lista la Camera Deputaților.

 

 

Eugen Tomac și Cristian Diaconescu deschid lista PMP la parlamentare în București

 

 

La Bucureşti lista PMP la Camera Deputaţilor este deschisă de liderul partidului Eugen Tomac, iar la Senat de către Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe şi fostul consilier prezidenţial al fostului şef al statului Traian Băsescu.

La Timişoara, lista este deschisă Mihail Neamţu, iar cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj.

Totodată, Elena Băsescu deschide lista de candidați ai PMP la Constanța.

"Am încheiat listele de candidaturi pentru toate județele și există o premieră importantă: PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care, pe ultima sută de metri, au venit aici în curtea PMP și ne-au implorat să vină aici pe listele noastre, pentru a duce plus-valoare. Noi credem în șansele membrilor noștri, vom merge pe cont propriu, ca un partid autentic, care se revendică a fi un partid creștin-democrat”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, într-o conferință de presă în care a prezentat candidaturile partidului pentru parlamentare, potrivit Hotnews.

 

 DECIZIE ŞOC: Declaraţia pe propria răspundere REVINE. ESTE OBLIGATORIE în toată ţara!

Care vor fi candidații PMP la alegerile parlamentare:

 

 

  • La Bucureşti, lista pentru Senat va fi deschisă de fostul ministru Cristian Diaconescu.

  • La Camera Deputaților pe primele locuri vor fi Eugen Tomac, Ioana Constantin şi Sebastian Moise.

  • La Timișoara, Mihail Neamţu va deschide lista la Camera Deputaţilor.

  • La Cluj, senatorul Vasile Lungu va deschide lista la Camera Deputaţilor. La Senat, primul pe listă va fi fostul fotbalist Dorinel Munteanu.

  • La Suceava, viceprimarul Marian Andronache va deschide lista la Camera Deputaţilor.

  • La Constanța, prima pe lista pentru Camera Deputaților va fi Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.