Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alina Gorghiu: Am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică, dacă nu s-a sesizat după demersurile premierului Ponta (VIDEO)

Alina Gorghiu: Am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică, dacă nu s-a sesizat după demersurile premierului Ponta (VIDEO)

Un articol de: - 12 Oct 2015, 19:39
Alina Gorghiu: Am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică, dacă nu s-a sesizat după demersurile premierului Ponta (VIDEO) Politică

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a vorbit, în cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderată de Silviu Mănăstire și difuzată pe B1 TV, despre acuzațiile aduse de premier la votarea moțiunii de cenzură, Gorghiu a precizat că "insinua direct că am sau voi avea probleme cu justiția".

"Eu nu cred că Parchetul General e un instrument al lui Victor Ponta. Nu cred că DNA sau ANI sunt ale cuiva", a explicat Gorghiu.

Liberala a declarat că premierul a mai amenințat-o și cu alte ocazii, "nu sunt primul PNL-ist amenințat de Victor Ponta".

"De când ocup acest scaun nu va fi nevoie să fac exercițiile false de retorică ale lui Ponta. Când vreun membru PNL are o problemă cu justiția, statutul spune foarte clar ce avem de făcut. Nu mi-e frică de DNA sau de alte instituții. Am fost de câte ori mi s-a solicitat", a precizat politicianul.

Alina Gorghiu a declarat că "am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică", făcând referire la declarațiile de avere.

"Nu am niciun fel de rezervă să fac acest lucru. Voi depune o hârtie la ANI, dacă în urma demersurilor lui Ponta nu s-a sesizat. Mi se pare anormal să profiți de imunitatea pe care ți-o dă activitatea de parlamentar și să arunci cu noroi în adversarii politici", a subliniat copreședinta PNL.

Gorghiu a subliniat că niciodată nu a făcut acuzații așa cum face premierul, nu l-a acuzat de nimic, ci a subliniat că "justiția va vedea dacă se face vinovat de faptele de corupție".

Anterior, Gorghiu declarase că nu știe de unde provin atacurile premierului, în condițiile în care "îmi pronunță numele cel puțin o dată pe zi". (Detalii AICI)
Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Alina Gorghiu,   PNL,   ANI,   acuzatii,   premier