Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alina Gorghiu: Codul Fiscal este un rezultat al unor consultări făcute la inițiativa PNL și care au dat roade. Se menține un echilibru între responsabilitatea politică și relaxarea fiscală (VIDEO)

Alina Gorghiu: Codul Fiscal este un rezultat al unor consultări făcute la inițiativa PNL și care au dat roade. Se menține un echilibru între responsabilitatea politică și relaxarea fiscală (VIDEO)

Un articol de: - 03 Sep 2015, 12:46
Alina Gorghiu: Codul Fiscal este un rezultat al unor consultări făcute la inițiativa PNL și care au dat roade. Se menține un echilibru între responsabilitatea politică și relaxarea fiscală (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, după ce Codul Fiscal a fost votat în Camera Deputaților că noul Cod este rezultatul consultărilor inițiate de liberali și că acesta reprezintă un echilibru între responsabilitatea politică și relaxarea fiscală.

”Acest Cod Fiscal este un rezultat al unor consultări făcute la inițiativa PNL și care au dat roade. Sunt, spun eu, consultări fără echivalent în ultimii 25 de ani. M-aș bucura să văd că lucrurile merg în continuare în aceeași direcție.  (Prin noul Cod Fiscal -n.r.) se menține un echilibru între responsabilitatea politică și relaxarea fiscală”, a declarat copreședintele liberal.

Alina Gorghiu a precizat că are un motiv de tristețe, în urma votului din Camera Depuitaților, acela că premierul Victor Ponta nu a votat acest proiect.

”Am un motiv de tristețe, că premierul, după ce s-a fălit atât cu Codul fiscal, nici măcar nu a votat. Nu e nicio problemă ca primul ministru nu crede în acest Cod Fiscal”, a explicat Gorghiu.

”La primul birou politic al PNL voi propune să desemnăm reprezentații în echipele tehnice de consultări pe celelalte teme: salarizarea în domeniul bugetar și absorbția de fonduri”, a mai spus liderul PNL, care a precizat și că a discutat deja cu președintele interimar al PSD, despre reforma Parlamentului.

”Am discuatat cu președintele PSD, Liviu Dragnea, despre nevoia de reformă a instituiției parlamentare. Este singura instituție anchilozata, nereformata de 25 de ani. Ineficiența este cea mai mare problemă a Parlamentului, în acest moment și mai avem și o problemă de coerență legislativă. Sunt zeci de mii de acte legislative care nu sunt gândite unitar, corelate între ele”, a mai spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu, dupa adoptarea Codului Fiscal în Camera Deputaților


Citeşte mai multe despre:   Codul Fiscal,   PNL,   Victor Ponta