Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alina Gorghiu, despre obiectul PNL privind alegerile parlamentare: "Dacă alegerile nu sunt câștigate în sensul guvernării, eu nu am ce să caut la conducerea acestui partid"

Alina Gorghiu, despre obiectul PNL privind alegerile parlamentare: "Dacă alegerile nu sunt câștigate în sensul guvernării, eu nu am ce să caut la conducerea acestui partid"

Un articol de: - 21 Iul 2016, 21:34
Alina Gorghiu, despre obiectul PNL privind alegerile parlamentare: "Dacă alegerile nu sunt câștigate în sensul guvernării, eu nu am ce să caut la conducerea acestui partid" Foto: B1TV Politică

Alina Gorghiu a fost invitata lui Silviu Mănăstire în emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV. Copreședintele PNL a făcut mai multe precizări legat de rezultatul alegerilor locale și situația actuală din conducerea partidului.

"Faptul că am pierdut alegerile locale e o certitudine, dar depinde forma în care îmbraci această înfrângere, nu sunt de acord cu infomația că PNL a pierdut la pas, e una răutăcioasă. Să știți că alegerile locale nu sunt doar într-o localitate, nu doar în București. Fac o precizare că în aceste alegeri PNL are un plus de 200 de primari" a afirmat Alina Gorghiu.

"Întâmplarea face ca rezultatul acestor alegeri este cel așteptat, mai puțin pe București, suntem într-un proces de transformare pe București, regret scorul, îmi asum eu toată vina" a comentat liderul PNL.

Întrebată dacă a luat în calcul o demisie după alegeri, Alina Gorghiu a ținut să precizeze că "întotdeauna un lider normal la cap atunci când lucrurile nu ies cum trebuie, ia în calcul o demisie". Dar cu toate acestea a avut loc o discuție în BPN, la care au particap vreo 3000 de oameni, iar toți au spus să rămână actuala conducere, iar păstrarea actualei conduceri a fost decizia partidului.

"Decizia privind soarta partidului nu o iau analiștii, cu tot respectul față de Stelian Tănase sau alte persoane, decizia o luam noi în conducerea partidului" a răspuns copreședintele PNL legat de criticile ce se aduc partidului și cererile de organizare a unui congres și alegerea unui lider. Ea a precizat că nu se face congres în acest an, ci în 2017 cum e planificat conform calendarului votat odată cu fuziunea PNL-PDL.

"Dorința mea este ca acest partid să câștige alegerile parlamentare, indiferent ce își dorește oricine, dacă alegerile nu sunt câștigate în sensul guvernării, eu nu am ce să caut la conducerea acestui partid"  a mai declarat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu, despre obiectul PNL privind alegerile parlamentare: "Dacă alegerile nu sunt câștigate în sensul guvernării, eu nu am ce să caut la conducerea acestui partid"

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   alegeri locale,   alegeri parlamentare,   PNL,   demisie