Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alina Gorghiu, la 8 luni în fruntea PNL: Mă consider un preşedinte de partid corect, nici dur, dar nici uşor de influenţat. Am o creştere constantă, sănătoasă în sondajele de opinie. Nu mă interesează notorietatea rapidă şi cu orice preţ

Alina Gorghiu, la 8 luni în fruntea PNL: Mă consider un preşedinte de partid corect, nici dur, dar nici uşor de influenţat. Am o creştere constantă, sănătoasă în sondajele de opinie. Nu mă interesează notorietatea rapidă şi cu orice preţ

Un articol de: - 04 Sep 2015, 12:56
Alina Gorghiu, la 8 luni în fruntea PNL: Mă consider un preşedinte de partid corect, nici dur, dar nici uşor de influenţat. Am o creştere constantă, sănătoasă în sondajele de opinie. Nu mă interesează notorietatea rapidă şi cu orice preţ Politică

Cea mai tânără şefă de partid din România, Alina Gorghiu, a vorbit despre provocările funcţiei pe care o ocupă, la 8 luni de la preluarea șefiei PNL. Aceasta spune că nu este interesată să obțină notorietate cu orice preț, susținând că preferă o ascenziune constantă în sondaje.

"Mă consider un preşedinte de partid corect, nici dur, dar nici uşor de influenţat. Ca avocat, pun în balanţă argumentele. Am o creştere constantă, sănătoasă în sondajele de opinie. Nu mă interesează notorietatea rapidă şi cu orice preţ", a declarat liderul PNL pentru Ziarul Ring.


Gorgiu a afirmat că cei mai periculoși oameni sunt cei care se pretind perfecți, aceasta considerând defectele necesare în spațiul politic pentru că sunt un antidot împotriva iluziilor și a cultului personalităţii.

"Imaginea îi obsedează pe mulţi lideri politici. Eu mi-aş dori să reuşesc să fiu percepută aşa cum sunt, şi cu defecte, dar şi cu acele calităţi pe care le am. Cei mai periculoşi oameni politici pentru societate sunt cei care pretind că sunt fără de defect, cei care se cred perfecţi. Aceştia nu îşi asumă niciodată responsabilitatea asupra acţiunilor greşite şi caută să transfere către populaţie conflictele politice. Defectele sunt necesare în spaţiul politic, oferă autenticitate actorilor politici, sunt un antidot împotriva iluziilor, a cultului personalităţii", mai spune șefa PNL.

Întrebată care sunt cele mai mari realizări ale PNL sub îndrumarea sa, Gorghiu este de părere că: “dublarea alocaţiilor pentru copii, în condiţiile în care suntem un partid de opoziţie, şi faptul că am reuşit să aducem partidele de guvernare la masa dialogului, aşa cum s-a întâmplat în cazul Codului fiscal. De asemenea, am reuşit, în ciuda unor excepţii, pe care le-am şi sancţionat, să schimbăm percepţia asupra PNL în privinţa atitudinii acestui partid faţă de justiţie”.

 

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Alina Gorghiu