Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alina Gorghiu: PNL își propune să investească în viitor. Vom promova candidați tineri și activi, vom veni cu oameni noi și de calitate (VIDEO)

Alina Gorghiu: PNL își propune să investească în viitor. Vom promova candidați tineri și activi, vom veni cu oameni noi și de calitate (VIDEO)

Un articol de: - 19 Sep 2015, 21:51
Alina Gorghiu:  PNL își propune să investească în viitor. Vom promova candidați tineri și activi, vom veni cu oameni noi și de calitate (VIDEO) Politică

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat sâmbătă, pe pagina de Facebook, că PNL va promova candidați tineri și activi, oameni noi și de calitate, care să se zbată mai mult pentru comunitățile locale și să crească prestigiul partidului.

"Atunci când vorbim despre candidaturile pentru alegerile locale din 2016, PNL își propune să investească în viitor. Vom promova candidați tineri și activi, vom veni cu oameni noi și de calitate, care să se zbată mai mult pentru comunitățile locale și să crească prestigiul PNL", a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu: PNL își propune să investească în viitor
 
Atunci când vorbim despre candidaturile pentru alegerile locale din 2016, PNL își propune să investească în viitor. Vom promova candidați tineri și activi, vom veni cu oameni noi și de calitate, care să se zbată mai mult pentru comunitățile locale și să crească prestigiul PNL. #LAL_PNL #PNL

Posted by Alina Gorghiu on Saturday, September 19, 2015


Citeşte mai multe despre:   Alina Gorghiu,   PNL,   tineri