Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alina Gorghiu: ”Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea își pierd mandatele”

Alina Gorghiu: ”Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea își pierd mandatele”

Un articol de: B1 TV - 26 Dec 2014, 16:11
Alina Gorghiu: ”Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea își pierd mandatele” Foto: evz.ro Politică

Revoltă în mai multe organizaţii din PNL, după ce noii lideri impuşi de centru nu sunt primiţi deloc bine de cei din filiale pe motiv că nu au fost consultaţi înainte. Alina Gorghiu, noul preşedinte al PNL, i-a avertizat pe aleşii locali că vor mai cădea nişte capete în perioada următoare.

Aleșii locali au fost anunțați de noua șefă a liberalilor că situația se va schimba pentru ei în perioada următoare, iar unii ar putea fi înlocuiți. Vizați ar fi primarii traseiști care au profitat de ordonanța migrației politice.

"Primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea, își pierd mandatele. Trebuie să găsim o soluție pentru a clarifica aspectele sesizate de Curtea Constituțională", a afirmat președintele PNL, Alina Gorghiu.

În mai multe filiale ale PNL se împarte puterea, după ce unii baroni au avut probleme cu legea, cum ar fi baronului de Hunedoara Mircea Moloț. Cei din filiale se revoltă si spun că vor să fie consultaţi înainte de a se lua decizii.

Surprinzător însă, declarațiile Alinei Gorghiu au fost făcute la Deva - orașul în care primarul Petru Mărginean a părăsit Partidul Conservator, unde ocupa funcția de vicepreședinte, pentru a se înscrie în PNL.

În întreg județul Hunedoara, de prevederile ordonanței migrației politice au beneficiat peste 60 de aleși locali, dar și consilieri județeni.   

Citeşte mai multe despre:   Alina Gorghiu,   primarie,   ordonanta,   Liviu Dragnea