Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Alina Gorghiu: S-a terminat cu vrăjeala. Va trebui să venim cu niște mesaje autentice, să terminăm cu populismul, cu demagogia (VIDEO)

Alina Gorghiu: S-a terminat cu vrăjeala. Va trebui să venim cu niște mesaje autentice, să terminăm cu populismul, cu demagogia (VIDEO)

Un articol de: - 04 Sep 2015, 12:06
Foto: B1 TV Politică

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, în deschiderea Școlii Politice a Tineretului Național Liberal, desfășurată la Eforie Nord, că politicienii trebuie să renunțe la declarațiile demagocice și populiste și că trebuie să vină cu mesaje autentice.

„Chiar cred că s-a terminat cu vrăjeala. Chiar cred că va trebui să venim cu niște mesaje autentice, să terminăm cu populismul, cu demagogia”, a declarat Gorghiu.

Totodată, liderul PNL a lansat un nou atac la adresa social-democraților, despre care a spus că sunt un partid ca o mașină uzată care nu mai are nici piese de schimb.

”Cred că avem un mare avantaj față de PSD, pe care au îl compar cu o mașină uzată care nici măcar pise de schimb nu mai are. Nu au capacitatea să-și întinerească structura de partid, să se reformeze. Uneori simt inerția asta și în partidul nostru, dar aș vrea să cred că resursa de aici este suficientă pentru a face pasul în această direcție”, a mai spus copreședintele PNL.

Alina Gorghiu a mai precizat și că singurul lucru de bun-simț pe care PNL trebuie să-l facă este să îi ceară demisia în continuare lui Victor Ponta.

Gorghiu: S-a terminat cu vrăjeala. Trebuie să venim cu niște mesaje autentice


Citeşte mai multe despre:   Alina Gorghiu,   PNL,   PSD
 
Loading...