Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ana Birchall, întrebată de ce PSD nu a avut o deschidere la dialog înainte de adoptarea OUG 13: Trebuie să evităm greșelile din trecut și să construim prezentul și viitorul, eu așa am învățat (VIDEO)

Ana Birchall, întrebată de ce PSD nu a avut o deschidere la dialog înainte de adoptarea OUG 13: Trebuie să evităm greșelile din trecut și să construim prezentul și viitorul, eu așa am învățat (VIDEO)

Un articol de: - 21 Feb 2017, 14:36
Ana Birchall, întrebată de ce PSD nu a avut o deschidere la dialog înainte de adoptarea OUG 13: Trebuie să evităm greșelile din trecut și să construim prezentul și viitorul, eu așa am învățat (VIDEO) Politică

Trebuie să evităm greșelile din trecut și să construim prezentul și viitorul, a declarat Ana Birchall, Ministrul interimar al Justiției, întrebată de ce PSD nu a manifestat și înainte de adoptarea ordonanței 13 aceeași deschidere spre dialog pe care o arată acum.

Birchall a vorbit despre nevoia de a exista o balanță între respectarea drepturilor omului și acordarea instrumentelor necesare pentru continuarea luptei anticorupție. 

Ana Birchall, întrebată de ce PSD nu a avut o deschidere la dialog înainte de adoptarea OUG 13: Trebuie să evităm greșelile din trecut și să construim prezentul și viitorul

”Haideți cu toții să ne așezăm la aceeași masă, să continuăm constructiv, cu bună-credință, cu expertiză, fiecare dintre noi în orice poziție vom fi - fie că suntem în Parlament, în Guvern, în societatea civilă, fie că suntem experți din interiorul României și din afară, astfel încât Justiția din România să nu devină acel câmp de bătălie politică cu mize mici politice, dar care pot să facă foarte mult rău societății românești”, a declarat Birchall.

Întrebată de ce PSD nu a avut aceeași deschidere la dialog și înaintea elaborării OUG 13 și de ce acum toată lumea din PSD spune că e nevoie de dialog, Birchall a răspuns: ”Eu cred că a fost o formă de dialog. Haideți să învățăm din greșelile trecutului ca să construim prezentul și viitorul. Așa am învățat eu!”.

Citeşte mai multe despre:   oug 13,   PSD,   dezbatere,   Dialog