Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Analiză tragi-comică asupra PNL, făcută chiar de un liberal. Despre mai marii de la București, Avocatul poporului care slujește diavolul, conu Traian și expertul în matrimoniale Tăriceanu (VIDEO)

Analiză tragi-comică asupra PNL, făcută chiar de un liberal. Despre mai marii de la București, Avocatul poporului care slujește diavolul, conu Traian și expertul în matrimoniale Tăriceanu (VIDEO)

Un articol de: - 26 Apr 2017, 14:09
Analiză tragi-comică asupra PNL, făcută chiar de un liberal. Despre mai marii de la București, Avocatul poporului care slujește diavolul, conu Traian și expertul în matrimoniale Tăriceanu (VIDEO) Politică

Fostul primar al municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, a făcut o radiografie cel puțin interesantă a Partidului Național Liberal din ultimii 20 de ani. În ceea ce ar putea fi considerat un stand up comedy politic, acesta a prezentat o viziune tragi-comică asupra formațiunii politice din care și el face parte și, la final, a propus o soluție.

După ce a remarcat că liberalii ”o dau cu oiștea-n gard după fiecare reușită”, Tofan a reamintit câteva momente importante din istoria PNL.

Analiză tragi-comică asupra PNL, făcută chiar de un liberal. Despre mai marii de la București, Avocatul poporului care slujește diavolul, conu Traian și expertul în matrimonialeKAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Sursă Video: Dinu Zară 

Acesta povestește că în 1996 erau ”vioara a doua” în CDR și, într-un final, Emil Constantinescu a spus că l-a învins sistemul și s-a dus acasă, iar Victor Ciorbea ”s-a făcut Avocatul poporului, dar e în slujba diavolului, al socialiștilor”.

Apoi, în 2004, au format alianța D.A. și iar au câștigat, dar lui ”conu Traian nu-i convenea ordinea PNL, PD, așa că a spus ”.
Vasile Tofan a mai spus că acum ”conu Traian” a făcut un ”partiduleț cu care mai mult încurcă”, iar ”celălalt, mai dureros, Călin Popescu Tăriceanu, expertul în matrimoniale, și-a făcut un partiduleț și-i slujește tot pe socialiști”.

”Halal noroc am avut!”, constată, la un moment dat, liberalul.

Mai apoi, Tofan remarcă faptul că liberalii, din dispoziția președintelui, au ajuns să fie conduși de Alina Gorghiu. După ce aceasta ”a plecat acasă”, ”mai marii de la București” s-au întâlnit din nou, dar de data aceasta ”la Cotroceni era lumina stinsă”.

Prin urmare, ”mai marii de la București” au ales-o pe Raluca Turcan și și-au spus ”punem de-o cooperativă și dacă dă Dumnezeu și nu ne umflă DNA-ul pân` la vară, aia e!”.

”Întrecerea falsă dintre PNL și PDL a fost ca între șchiopi și surzi, în care era să muțim cu toții”, a mai spus Tofan, care consideră că, pentru a nu muți cu toții, ”o mână de 20-30 de bărbați cu scaun la cap trebuie să ia lucrurile de la capăt”. 

Vasile Tofan nu a ezitat să-i taxele nici pe liderii locali ai PNL.

”Până la urmă, toți ajungem niște foști”, a mai concluzionat acesta.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   PDL,   liberali,   Traian Basescu,   Calin Popescu Tariceanu,   gorghiu,   analize