Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Anastase: De doi ani se trag toate gloanţele în Boc și nu toţi am funcţionat ca vestă antiglonţ

Anastase: De doi ani se trag toate gloanţele în Boc și nu toţi am funcţionat ca vestă antiglonţ

Un articol de: - 14 Mai 2011, 16:04
Anastase: De doi ani se trag toate gloanţele în Boc și nu toţi am funcţionat ca vestă antiglonţ Foto: gov.ro Politică

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, sâmbătă, la Congresul Naţional al PDL, că Emil Boc este preşedintele de care PDL are nevoie şi că, de doi ani, în premier "se trag toate gloanţele", dar că nu toţi democrat-liberalii au funcţionat ca o vestă antiglonţ. "Îl susţin pentru că eu cred că e preşedintele de care partidul nostru are nevoie. Avem nevoie de un preşedinte care să fi câştigat toate bătăliile pe care le-am dus, după cum avem nevoie de un preşedinte care are capacitatea să câştige toate bătăliile pe care le vom duce", a declarat Roberta Anastase.

Președintele Camerei Deputaților a declarat că PDL are nevoie de un preşedinte care să se lupte şi care să înţeleagă şi să aprecieze munca, dar şi care să ducă mai departe parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu.

"Acest preşedinte este Emil Boc. Îi mulţumesc domnului Vasile Blaga pentru tot sufletul pe care l-a pus în acest partid şi sunt convinsă că va depune în continuare, pentru toată munca pe care a depus-o şi o va mai depune. E un om căruia vreau să-i mulţumesc şi în plan personal. Teo Paleologu e un om la care ţin şi de la care aştept foarte multe, dar preşedintele meu este Emil Boc", a adăugat Anastase.

Roberta Anastase mai spus că de doi ani PDL este într-o bătălie continuă cu criza, uneori cu mentalităţile oamenilor, cu mogulii, cu liderii opoziţiei.

"Nu toţi am dus această bătălie. Majoritatea dintre noi am făcut-o. (...) E adevărat că nu toţi am dus această bătălie. Sunt mândră de partidul meu, de Emil Boc. În el, de doi ani, se trag toate gloanţele. În el trag mogulii, reprezentanţii opoziţiei, chiar şi colegii de partid. Nu toţi am funcţionat ca o vestă antiglonţ. Chiar aş spune că o parte dintre ei, care au spus că au cicatrici ancestrale, au purtat măşti de frumuseţe", a mai spus aceasta.

Citeşte mai multe despre:   Roberta Anastase,   Emil Boc,   Camera Deputatilor