Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Anastase îl suspectează pe Ponta că a încercat să acopere subiectul legat de Silaghi

Anastase îl suspectează pe Ponta că a încercat să acopere subiectul legat de Silaghi

Un articol de: - 21 Aug 2013, 17:05
Anastase îl suspectează pe Ponta că a încercat să acopere subiectul legat de Silaghi Politică

Vicepreședintele Partidului Democrat Liberal Roberta Anastase consideră că premierul Victor Ponta a lansat ideea unor discuții cu PDL pe teme economice pentru a ”acoperi” subiectul legat de deputatul Ovidiu Silaghi, cercetat de DNA.
"Sigur, avem o serie întreagă de semne de întrebare. Vreau să vă spun că propunerile cu caracter economic au îmbrăcat forma unei propuneri legislative pe care noi am propus-o la Parlament acum două luni, iar Victor Ponta nu s-a arătat interesat de acest subiect. Brusc i-a venit interesul în momentul în care avea o zi grea, foarte grea; al doisprezecelea, dacă nu mă înşel, sau chiar al treisprezecelea ministru cu probleme cu justiţia pleca din guvernul său, acesta din urmă chiar înainte de a intra pentru a doua oară, pentru că vă reamintesc faptul că domnul Silaghi a fost ministru în guvernul Ponta. Deci există o serie de suspiciuni în ceea ce-l priveşte pe domnul Ponta că a încercat să acopere subiectul legat de domnul Silaghi, ieşind să-şi arate o mare disponibilitate de dialog politic", a spus Roberta Anastase, miercuri, la Ploiești.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că Guvernul Ponta nu are soluţii şi "are nevoie" de un dialog cu PDL.

"Iată că nu are soluţii şi iată că are nevoie de un dialog cu PDL-ul. Nu vrem în schimb să facem poze cu domnul Ponta, vrem să înţelegem că oamenii au nevoie de îmbunătăţire în viaţa lor şi nu în ultimul rând să sesizăm un lucru extrem de grav care se întâmplă în plan economic, un blocaj care duce la închiderea firmelor", a mai precizat Anastase.

Citeşte mai multe despre:   PDL,   Roberta Anastase,   Victor Ponta,   ovidiu silaghi,   deputat