Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Anca Boagiu a fost realeasă președintele PNL Sector 2 la finalul unei ședințe tensionate în care susținătorii săi și ai lui Romeo Pop au avut diverse contre

Anca Boagiu a fost realeasă președintele PNL Sector 2 la finalul unei ședințe tensionate în care susținătorii săi și ai lui Romeo Pop au avut diverse contre

Un articol de: - 08 Sep 2016, 07:26
Anca Boagiu a fost realeasă președintele PNL Sector 2 la finalul unei ședințe tensionate în care susținătorii săi și ai lui Romeo Pop au avut diverse contre Foto: jurnaluldeilfov.ro Politică

În urma unei ședințe tensionate, Anca Boagiu a fost realeasă în funcția de preeșdinte al PNL Sector 2.

Aceasta a avut 379 de voturi “pentru” și 16 „împotrivă”, în timp ce Romeo Pop, contracandidatul ei a beneficiat de doar 20 de voturi „pentru” și 375 „împotrivă”, informează Agerpres.

Ședința de miercuri seara a fost una destul de strânsă și tensionată, susținătorii lui Romeo Pop și ai Ancăi Boagiu având diverse contre.

La începutul ședinței a fost anunțat că sunt 482 de membri ai organizației și că astfel există cvorum, însă ulterior Pop a contestat cvorumul deși a solicitat să aibă reprezentanți în comisia de numărare a voturilor.

"Omenește, mi se pare moral să am și eu unul în comisia aceasta de numărare, vă rog să mă susțineți", a declarat Pop, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, Anca Boagiu s-a declarat dezamăgită, precizând că fiind în această organizație de două decenii, niciodată nu i-a trecut prin minte  să pună sub semnul întrebării Comisia de numărare a voturilor.

"M-ați luat puțin pe nepregătite pentru că nu mă așteptam ca între colegi, între doi foști combatanți să apară neîncrederea'', a spus Boagiu.

 

 A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

 

Citeşte mai multe despre:   Anca Boagiu,   sedinta