Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Andreea Paul, după ce a fost criticată de colegi: Ați dorit vreodată să aflați că sute de femei de afaceri sau din politică își programează viața în concordanță cu activitatea lor?

Andreea Paul, după ce a fost criticată de colegi: Ați dorit vreodată să aflați că sute de femei de afaceri sau din politică își programează viața în concordanță cu activitatea lor?

Un articol de: - 12 Oct 2015, 15:35
Andreea Paul, după ce a fost criticată de colegi: Ați dorit vreodată să aflați că sute de femei de afaceri sau din politică își programează viața în concordanță cu activitatea lor? Foto: evz.ro Politică

Andreea Paul reacţionează la criticile primite, după ce săptămâna trecută a scris pe Facebook că a născut-o pe fiica sa în weekend, pentru a nu pierde vreo zi de muncă. Cum postarea sa a stârnit o serie de reacţii acide, prim-vicepreşedintele PNL s-a simţit datoare să vină cu noi precizări, informează B1 TV.

După ce a făcut un scurt inventar al realizărilor sale ca politician, dascăl sau activist pentru drepturile femeilor, Andreea Paul i-a luat ia în colimator pe bărbaţii zâmbitori şi ironici care au criticat-o după postarea pe Facebook şi le transmite că şi-a programat viaţa aşa cum a dorit.

Critici la adresa deputatului au venit însă chiar şi din PNL. Intervenţia Andreei Paul pe Facebook a fost una nefericită, crede Vasile Blaga.

"Dragii mei domni, îmi cer iertare că mi-am programat viața așa cum am vrut. Eu așa am VRUT să fac. Dar dumneavoastră ați dorit vreodată să aflați că zeci, sute de femei de afaceri sau din politica din România își programează viața în concordanță cu activitatea lor? Știți câte femei active nasc și revin apoi la câteva săptămâni înapoi în sport, în business sau în politică?" a venit replica Andreei Paul într-o postare pe blogul personal numită. "Mărturisire de credinţă".

În mesaj, prim-vicepreşedintele liberal a criticat reacțiile misogine şi zeflemitor-sarcastice care au avut-o ca ţintă.

Andreea Paul anunţa cu mândrie pe site-ul de socializare că şi-a stabilit clar agenda: sâmbătă naşte, iar luni se întoarce la problemele comunităţii. Mai mult, deputatul liberal se declara nemulţumit de numărul mic de femei din Parlament ş le transmitea acestora un mesaj: să genereze un tsunami mental. Valul de critici stârnit pe reteaua de socializare a facut-o să îşi schimbe postarea, aşa că a şters povestea despre ziua în care a devenit mamă.

Citeşte mai multe despre:   liberali,   critici