Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Andreea Paul (PNL), despre absența lui Victor Ponta de la votul pe Codul Fiscal: Îi pasă atât de tare de marele său proiect încât nu s-a deranjat nici măcar să vină

Andreea Paul (PNL), despre absența lui Victor Ponta de la votul pe Codul Fiscal: Îi pasă atât de tare de marele său proiect încât nu s-a deranjat nici măcar să vină

Un articol de: - 03 Sep 2015, 15:42
Andreea Paul (PNL), despre absența lui Victor Ponta de la votul pe Codul Fiscal: Îi pasă atât de tare de marele său proiect încât nu s-a deranjat nici măcar să vină Foto: evz.ro Politică

Deputatul PNL Andreea Paul l-a criticat joi pe premierul Victor Ponta pentru că a absentat de la votul din Camera Deputaților pe tema noului Cod Fiscal.

"Îi pasă atât de tare de marele său proiect încât nu s-a deranjat nici măcar să vină să-l voteze", a spus Andreea Paul, potrivit Agerpres.

Aceasta este de părere că Ponta "a bătut nedrept obrazul ambasadorilor", pentru că aceștia nu au cum spăla obrazul României de rușinea de a avea un premier inculpat.

"Ambasadorii sunt buni, dar nu au cum spăla obrazul României de rușinea de a avea un premier inculpat și cu vizite atât de dese la DNA.Ambasadorii, deși buni, nu pot spăla rușinea și incapacitatea premierului Ponta de a-și da demisia", a mai spus deputatul PNL.

De asemenea, Andreea Paul a mai explicat că ambasadorii nu pot compensa deprofesionalizarea gravă și politizarea numirilor în rândul consilierilor economici.

"Ambasadorii nu pot compensa deprofesionalizarea gravă și politizarea numirilor în rândul consilierilor economici. Guvernul este cel care trebuie să ceară un audit corect și poate lua măsuri ferme pentru promovarea mult mai ambițioasă a intereselor economice ale României. Premierul Ponta și PSD au ratat și acest obiectiv"
, a susținut deputatul PNL.

Premierul a absentat de la votarea noului Cod Fiscal, în variantă reexaminată, în Camera Deputaților, acesta spunând că  l-a votat în iunie.

La Reuniunea Anuală a Diplomației Românești, Victor Ponta declara miercuri că ambasadorii români sunt prea timizi pentru a promova interesele românești.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta