Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Andrei Baciu a fost propunerea pentru portofoliul Sănătăţii timp de cinci ore: Tânărul, care a apărut în pictoriale doar în lenjerie intimă, a fost retras din cabinetul Cioloș. Patriciu Achimaș Cadariu, propus în locul lui Baciu (FOTO)

Andrei Baciu a fost propunerea pentru portofoliul Sănătăţii timp de cinci ore: Tânărul, care a apărut în pictoriale doar în lenjerie intimă, a fost retras din cabinetul Cioloș. Patriciu Achimaș Cadariu, propus în locul lui Baciu (FOTO)

Un articol de: B1 TV - 15 Noi 2015, 20:09
Andrei Baciu a fost propunerea pentru portofoliul Sănătăţii timp de cinci ore: Tânărul, care a apărut în pictoriale doar în lenjerie intimă, a fost retras din cabinetul Cioloș. Patriciu Achimaș Cadariu, propus în locul lui Baciu  (FOTO) Foto: economica.net Politică
UPDATE 20.15 Patriciu Achimaș Cadariu este noua propunere a lui Dacian Cioloș pentru conducerea ministerului Sănătății, informează B1 TV. Cadariu este şeful Institutului Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca, este supraspecializat in ginecologie oncologică, are un masterat la o universitate din Germania și este doctor în științe medicale.

"Nominalizarea pentru Ministerul Sănătăţii trimisă Parlamentului în această seară de către domnul Prim-ministru desemnat Dacian Cioloş este domnul conferenţiar universitar doctor Patriciu Achimaş-Cadariu, în prezent director al Institutului Oncologic Cluj-Napoca", se a anunțat Guvernul, printr-un comunictat, citat de Mediafax.

Andrei Baciu, un ministru sănătos la trup şi suflet a fost propunerea pentru portofoliul Sănătăţii timp de cinci ore. Potrivit unor surse politice, citate de B1 TV, Dacian Cioloş a decis să îl retragă pe tânărul de 28 de ani. Ce nu l-a recomandat au fost tocmai pozele pe care fostul model le făcuse în trecut. Fotografii în care medicul chirug apare doar în lenjerie intimă. Era cel mai tânăr din Guvernul anunţat duminică de Cioloş.

1,85 metri înălţime, o privire demnă de Hollywood şi un corp bine lucrat. Nu este vorba despre vreun titlu de Mister World, ci de cel propus la ministerul Sănătăţii de către Dacian Cioloş. Doar că propunerea a rămas în picioare doar cinci ore. Apoi a venit infromaţia bombă. Va fi retras.

Tânărul de 28 de ani apare în mai multe pictoriale mai mult dezbrăcat. Înainte de se axa însă pe domeniul sănătăţii, Andrei a cochetat cu modelingul. Cu succes chiar. În urmă cu câţiva ani, a pozat sumar, iar fotografiile au fost postate pe un site cu bărbaţi sexy.

Fostul ministru desemnat este un medic chirurg cu experienţă în practica chirurgiei atât în ţară, cât şi în străinătate, acesta fiind şi argumentul care l-a convins pe Dacian Cioloş să-l aleagă în echipa sa. A absolvit Facultatea de Medicină din Bucureşti şi a lucrat doi ani în chirurgie cardiovasculară în cel mai mare spital din Rouen, Franţa. De un an şi jumătate s-a întors în România unde a lansat, împreună cu liberalul Cristian Buşoi, o campanie pentru drepturile pacienţilor, promovată atât prin afişe stradale, cât şi la diverse televiziuni.

Andrei Baciu este şcolit şi în ceea ce priveşte conducerea spitalelor. A urmat un program de patru luni de formare în management spitalicesc la Şcoala Naţională de Sănătate Publică din Bucureşti, dar şi unul la Open University din Marea Britanie.


Foto: evz.ro
Citeşte mai multe despre:   ministrul sanatatii