Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Andrei Chiliman: Crin Antonescu este cel mai anti-european președinte de partid din România. PNL riscă să se transforme în partidul cel mai anti-occidental

Andrei Chiliman: Crin Antonescu este cel mai anti-european președinte de partid din România. PNL riscă să se transforme în partidul cel mai anti-occidental

Un articol de: - 14 Ian 2013, 15:43
Politică

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, marți, pentru B1 TV, că președintele PNL Crin Antonescu este singurul care face rău Partidului Național Liberal. Totodată, Chiliman l-a catalogat pe Antonescu ca fiind el mai anti-european și anti-american președinte de partid.

"Singurele manifestări care au făcut rău și fac rău partidului sunt acțiunile politice ale domnului Crin Antonescu. Declarațiile sale populiste și fals naționale, îndreptate împotriva SUA, împotriva UE, au făcut și fac rău, nu doar PNL, ci și României. Angajarea partidului în semnarea unor documente prin care statul de drept este desființat fac cu adevărat rău PNL și României. Sunt lucruri reale și eu când am avut ceva de spus, am spus", a spus Chiliman.

Primarul Sectorului 1 a precizat că afirmațiile sale aduc atingere doar co-președintelui USL Crin Antonescu și îl descrie pe acesta ca fiind un președinte de partid anti-occidental.

"Faptul că încearcă să pună semnul de egalitate între dânsul și partid este o dovadă a unor reflexe nedemocratice pe care le are. Afirmațiile mele sunt doar un semn de alarmă menite să împiedice tragedia pe care o poate întâmpina PNL dacă urmează linia lui Crin Antonescu. PNL riscă să se transforme în partidul cel mai anti-occidental din țară. (...) Antonescu, el ca persoană, este privit în UE și SUA ca cel mai anti-european și cel mai anti-american președinte de partid din România", a afirmat Andrei Chiliman.

Chiliman: Crin Antonescu este cel mai anti-european președinte de partid din România
Embed:

 

Citeşte mai multe despre:   Andrei Chiliman,   Crin Antonescu,   PNL
 
 
 
Loading...