Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ANI: Doru Giugula, membru al Consiliului General al Municipiului București, în conflict de interese: Este acuzat de fals în declarații în legătură cu un credit

ANI: Doru Giugula, membru al Consiliului General al Municipiului București, în conflict de interese: Este acuzat de fals în declarații în legătură cu un credit

Un articol de: - 30 Aug 2012, 17:03
ANI: Doru Giugula, membru al Consiliului General al Municipiului București, în conflict de interese: Este acuzat de fals în declarații în legătură cu un credit Politică

Consilierul general în cadrul Consiliului General al Municipiului București, Doru Giugula, nu poate să justifice 250 de mii de euro din averea sa. În plus, Giugula este acuzat de fals în declaraţii  în legătură cu un credit bancar. 

În declarațiile de avere, completate și depuse de Giugula pentru perioada 2008 - 2011,  a menţionat un contract de împrumut în valoare de 650 de mii euro care nu există în realitate. ANI a sesizat Curtea de Apel Bucureşti pentru confiscarea sumei nejustifricate, dar şi Parchetul pentru fals în declaraţii.

Doru Giugula a declarat, joi după-amiază, că nu i s-a adus la cunoștință oficial nicio învinuire și că se va prezenta în instanță pentru a se apăra. În plus, Giugula spune că poate justifica toți banii pe care îi are.

„Se pare că există un dosar din 2008. Până acum n-au făcut niciun fel de comunicare către mine de existența acestui dosar. Când o să iau cunoștință de acest dosar, o să aduc probele care le am, așa că o să ne vedem la Parchet,” a afirmat acesta.

De asemenea, acesta a afirmat că un credit al său despre care se spune că nu ar exista este real și are toate documentele doveditoare.

Vezi AICI explicațiile lui Giugula referitoare la declarațiile sale de avere

Declarații Doru Giugula, consilier general al Capitalei, acuzat de fals în declarații
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti,   conflict de interese