Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Antonescu: În România, Constituția nu a fost încălcată. Legile se fac în țară, nu se negociază în altă parte

Antonescu: În România, Constituția nu a fost încălcată. Legile se fac în țară, nu se negociază în altă parte

Un articol de: - 13 Iul 2012, 19:06
Antonescu: În România, Constituția nu a fost încălcată. Legile se fac în țară, nu se negociază în altă parte Politică

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri, că în România nu s-a încălcat Constituția decât de președintele suspendat Traian Băsescu.

„În România, Constituția nu a fost încălcată decât de președintele suspendat Traian Băsescu, în lumina deciziei Parlamentului deocamdată, și de nimeni altcineva. (...) În acest moment nu există niciun fel de încălcare a Constituției”, a declarat Antonescu.

Acesta a mai afirmat că legile României se fac în țară, fiind supuse controlului Curţii Constituţionale, de către legiuitorii stabiliţi de Constituţie, şi anume Parlamentul şi Guvernul.

„Legile României care, prin efectele Constituţiei, sunt ţinute să respecte toate angajamentele internaţionale pe care România le-a semnat se fac în România şi nu se negociază în altă parte", a mai spus preşedintele interimar.

Antonescu a arătat că acesta este un principiu legat de suveranitatea care este prevăzută în legea fundamentală, pe care nimeni nu o poate pune şi nu a pus-o la îndoială.


Crin Antonescu: În România, Constituția nu a fost încălcată
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu