Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Antonescu, întâlnire cu delegaţia comună a FMI, CE şi BM. FMI și-a manifestat îngrijorarea față de criza politică

Antonescu, întâlnire cu delegaţia comună a FMI, CE şi BM. FMI și-a manifestat îngrijorarea față de criza politică

Un articol de: - 07 Aug 2012, 08:42
Antonescu, întâlnire cu delegaţia comună a FMI, CE şi BM. FMI și-a manifestat îngrijorarea față de criza politică Foto: presidency.ro Politică
UPDATE: Delegația FMI și-a exprimat îngrijorarea pentru criza politică din România. Șeful delegației, Erik de Vrijer, a remarcat faptul că în ultimii doi ani România a reușit să facă progrese, doar că tensiunea politică din prezent se reflectă într-o criză economică accentuată, manifestată prin pierderea încredereii din partea investitorilor și printr-o monedă națională tot mai slabă. De Vrijer a cerut ca această criză politică să ia sfârșit, iar Antonescu a precizat că speră ca situația să revină la normal până la sfârșitul lunii (Detalii AICI)

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, s-a întâlnit, marţi, cu delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale. Întâlnirea a avut loc la Palatul Cotroceni, începând cu ora 11:00.

Delegaţia comună a FMI, CE şi a Băncii Mondiale a ajuns la Bucureşti imediat după referendumul din 29 iulie pentru a discuta cea de-a şasea evaluare a acordului de tip preventiv încheiat anul trecut.

Pe ordinea de zi este trecută și negocierea mai multor măsuri fiscale propuse de Guvernul Ponta şi analizarea proiectului de buget pentru 2013.

Misiunea FMI se va încheia pe 13 august.

Antonescu și delegația FMI la Cotroceni
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   Fondul Monetar International