Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Antonescu: Legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci Parlamentul. Legislativul și Executivul nu au fost suspendate

Antonescu: Legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci Parlamentul. Legislativul și Executivul nu au fost suspendate

Un articol de: - 13 Iul 2012, 19:15
Antonescu: Legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci Parlamentul. Legislativul și Executivul nu au fost suspendate Politică

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri, referitor la referendumul pentru demiterea președintelui, că legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci Parlamentul, astfel că legislativul și executivul nu au fost suspendate ori substituite, neputând fi vorba de o livitură de stat.

„Legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci este Parlamentul, sub condiția de constituționalitate, pe care o verifică și o exprimă hotărările Curții Constituționale, care trebuie și vor fi întotdeauna întocmai respectate. Parlamentul și Guvernul României nu au fost suspendate, ele nu au fost substituite în calitatea lor de legiuitor cu Curtea Constituțional”, a declarat Antonescu.

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri, că în România nu s-a încălcat Constituția decât de președintele suspendat Traian Băsescu.


Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   referendum