Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Antonescu: „Veniți la vot pe 29 iulie. Vă chem la unitate, la încredere, la dragoste de țară”

Antonescu: „Veniți la vot pe 29 iulie. Vă chem la unitate, la încredere, la dragoste de țară”

Un articol de: - 22 Iul 2012, 12:20
Antonescu: „Veniți la vot pe 29 iulie. Vă chem la unitate, la încredere, la dragoste de țară” Politică

Președintele Interimar Crin Antonescu a participat, duminică, la un miting USL organizat la Iași. Antonescu i-a îndemnat pe români să vină la referendum și să voteze pentru suspendarea președintelui.

Veniți la vot pe 29 iulie. Veniți la vot fără ură, veniți la vot fără dorință de răzbunare, nu vă chem la ură, nu vă chem la răzbunare, vă chem la unitate, la încredere, la dragoste de țară și dragoste între noi. Vă chem la vot să răspundeți la întrebarea dacă mai credeți că România poate să aibă un viitor pentru noi toți: Da sau Nu. Veniți la vot dacă vreți o Românie în Europa: Da sau nu”, a declarat Crin Antonescu.
Președintele interimar a declarat că „ultima şi cea mai mare minciună a lui Traian Băsescu” este aceea că „dacă poporul român îi va spune «Pa» lui Traian Băsescu”, România va fi scoasă din UE .

Traian Băsescu e un om obişnuit să aibă în spate pe cineva, a avut în spate Partidul Comunist Român, era nomenclaturist la Revoluţie. Nu eu şi Ponta. A avut în spate Securitatea lui Ceauşescu. Acum minte că are în spatele lui Statele Unite şi Europa. Este o minciună. Nimeni din lumea liberă, într-o lume democratică, nu condiţionează o ţară ca România de prezenţa unui om ca Băsescu", a spus Antonescu.


Antonescu, la mitingul USL de la Iași
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   referendum