Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Anunț de ULTIM MOMENT despre PENSII. Ministrul Violeta Alexandru a făcut anunțul pentru toți pensionarii

Anunț de ULTIM MOMENT despre PENSII. Ministrul Violeta Alexandru a făcut anunțul pentru toți pensionarii

Un articol de: B1.ro - 17 Ian 2020, 17:00
Politică

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat, vineri, că au fost achitate toate pensiile în umerar prin Poșta Română.

„Vineri 17, tot înainte de week-end cum am reușit să procedăm și în cazul plăților pe card, am terminat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română la toate adresele la care au fost găsiți pensionarii la domiciliu. Înainte de termenul limită de 20!”, a scris pe Facebook ministrul Muncii.

Amintim că Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunțat marți că sistemul dintre Casa Naţională de Pensii Publice și bănci va fi schimbat, astfel încât pensiile să ajungă cât mai repede la pensionari.

„Pentru că doresc ca pensiile să ajungă cât mai repede la pensionari, prin toate canalele de distribuție, am discutat în această dimineață, în mod aplicat, cu reprezentanții băncilor din sistem. Vom schimba Convențiile dintre CNPP și bănci astfel încât banii să ajungă mai devreme la pensionari. Terminăm cu interpretarea diferită a prevederii din contracte care vorbește despre plata care se face în maxim 2 zile. Comisioanele, termenele de plată și de livrare, nu doar le discutam, le standardizăm și le și schimbăm. Nu vor mai exista diferențe de mod de lucru între bănci”, a scris Alexandru. (Detalii AICI)

 
Loading...