Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Are Mihai Tudose dublă comandă? Ce răspuns a dat Dragnea (VIDEO)

Are Mihai Tudose dublă comandă? Ce răspuns a dat Dragnea (VIDEO)

Un articol de: - 26 Iun 2017, 15:04
Are Mihai Tudose dublă comandă? Ce răspuns a dat Dragnea (VIDEO) Politică

Liviu Dragnea este convins că Mihai Tudose, propunerea PSD pentru funcția de premier, nu are dublă comandă.

Precizarea a fost făcută în contextul în care lui Tudose i s-au reproșat legăturile cu SRI. În 2010, Tudose a obţinut diploma de Doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii, la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, Serviciul Român de Informaţii. Lucrarea s-a intitulat „Protecţia infrastructurile critice”. Un an mai târziu era lector universitar în cadrul aceleaşi instituţii, iar în 2013 ocupa postul de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Vitează”, SRI, amintește Mediafax.

Are Mihai Tudose dublă comandă? Ce răspuns a dat Dragnea

”A fost întrebat de Codrin Ștefănescu, cred, iar răspunsul a fost categoric: ”nu!”. Am văzut și despre mine că am fost racolat de generalul Coldea în tinerețea mea, am aflat și că îmi e consilier și eu sunt omul sistemului și de asta am atâtea cicatrici. Eu nu am avut o umbră de îndoială în ultimii ani că are dublă comandă. Au fost momente tensionate în ultimii ani și nu am văzut la el ezitări.

Am fost coleg cu el și în guvern când am fost vicepriministru și am colaborat cu el. Aș fi simțit dacă are altă comandă la el decât cea guvernamentală. Convingerea mea e că nu are dublă comandă.

Cu excepția celor patru colegi cărora le respect opțiunile și votul, nici ceilalți nu cred că are dublă comandă. Nu știu dacă ăsta e motivul (pentru care s-au abținut de la vot - n.r.), dar după întâmplarea cu domnul Sorin Grindeanu suspiciunea e mult mai mare”, a declarat Dragnea. 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea