Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ”Avem dovezi că, din păcate, corupția ucide” Sulfina Barbu: Doar un vot poate să readucă o clasă politică legitimă în fruntea țării (VIDEO)

”Avem dovezi că, din păcate, corupția ucide” Sulfina Barbu: Doar un vot poate să readucă o clasă politică legitimă în fruntea țării (VIDEO)

Un articol de: - 05 Noi 2015, 09:54
Politică

Corupția chiar ucide, a susținut Sulfina Barbu. Aceasta a mai precizat că, în opinia sa, singura soluție este organizarea unor alegeri anticipate în urma cărora noul Parlament să se bucure de legitimitatea dată de vot.

”Azi suntem martorii unei revolte fundamentate a oamenilor pentru că sistemul politic a greșit repetat. Fiecare trebuie să tragem învățăminte și sunt convinsă că doar un vot e cel care poate să readucă o clasă politică legitimă în fruntea țării. Din punctul meu de vedere alegerile sunt singura soluție. oamenii trebuie să-și aleagă politicienii care să îi conducă. Acum e lipsă de legitimitate. Eu sunt convinsă că suntem pregătiți cu un program politic adecvat și cu o echipă. Oameni trebuie să fie curați, să nu fie acuzați de corupție, să aibă un CV în spate, să fie tineri. Am învățat aceste lucruri”, a declarat Sulfina Barbu.

Întrebată dacă, într-adevăr, corupția ucide, aceast a răspuns: ”Avem și dovezi prin ceea ce s-a întâmplat în cumplitul accident că, din păcate, corupția ucide”.

Barbu: Doar un vot poate să readucă o clasă politică legitimă în fruntea țăriiCiteşte mai multe despre:   Sulfina Barbu,   PNL,   alegeri anticipate,   proteste,   coruptie
 
 
 
Loading...