Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Bani cu nemiluita pentru Catedrala Mântuirii Neamului! Gabriela Firea vrea sa aloce 15 milioane lei pentru lăcașul sfânt (VIDEO)

Bani cu nemiluita pentru Catedrala Mântuirii Neamului! Gabriela Firea vrea sa aloce 15 milioane lei pentru lăcașul sfânt (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Aug 2016, 15:34
Bani cu nemiluita pentru Catedrala Mântuirii Neamului! Gabriela Firea vrea sa aloce 15 milioane lei pentru lăcașul sfânt (VIDEO) Politică

Bani cu nemiluita pentru Catedrala Mântuirii Neamului! Acum Primaria Capitalei vrea sa aloce 15 milioane lei, potrivit unui proiect de rectificare bugetara ce se va discuta la următoarea şedinţă de Consiliu General. Şi pentru Mănăstirea Antim s-au alocat 4,5 milioane lei. Cele doua propuneri au acordul primarului general Gabriela Firea, transmite B1TV.

Catedrala Mântuirii Neamului va primi din bugetul capitalei 15 milioane de lei. Proiectul de rectificare se va discuta în prima şedinţă a Consiliu General. Se pare ca propunerea are acceptul edilului gabriela Firea.

Şi primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut la finalul lunii iulie să se acorde din bugetul sectorului 10 milioane lei pentru Catedrală. Atunci, proiectul nu a intrunit numarul necesar de voturi "pentru". Clotilde Armand si consilierii USB au insistat sa se organizeze o dezbatere publică.

Din bugetul capitalei pe anul 2016, aproape 10 milioane de lei au fost acordaţi bisericilor. Două milioane lei ajung la Catedrala Mantuirii Neamului, iar restul sumei s-a împărţit între mai multe lăcaşuri care au nevoie de lucrari de modernizare, consolidare sau constructie. Printre acestea se numără Biserica radu vodă care a primit 300 de mii de lei, Biserica Plumbită cu 200 de mii de lei sau Bisericile Amzei, Bulgară sau Rusă cu câte 100 de mii de lei.

Bani cu nemiluita pentru Catedrala Mântuirii Neamului!

Biserica Ilie Gorgani - 150.000 lei

Biserica Sf. Gheorghe Nou - 200.000 lei

Biserica Chiajna Giulesti - 200.000 leiAu adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Biserica Amzei 100.000 lei

Biserica Bulgara 100.000 lei

Biserica Rusa - 100.000 lei

Biserica Radu Voda - 300.000 lei

Biserica SF.Anton - Curtea Veche - 100.000 lei

Biserica Plumbuita - 200.000 lei

Lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului au inceput in februarie 2011, iar Patriarhia estimeaza ca se vor finaliza in 2017.

Citeşte mai multe despre:   bani,   Catedrala Mântuirii Neamului ,   Gabriela Firea