Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Banner împotriva lui Traian Băsescu cu probleme de gramatică: “Tu i-ai funcția!” (FOTO)

Banner împotriva lui Traian Băsescu cu probleme de gramatică: “Tu i-ai funcția!” (FOTO)

Un articol de: - 25 Iul 2012, 12:28
Banner împotriva lui Traian Băsescu cu probleme de gramatică: “Tu i-ai funcția!” (FOTO) Politică

"Scopul scuză mijloacele", însă "graba strică treaba". Cam aşa se poate traduce o gafă a opozanţilor lui Traian Băsescu, care îşi doresc atât de tare să-l vadă plecat definitiv de la Cotroceni încât nu mai ţin cont nici de legi, nici de reguli şi, mai nou, nici de gramatică.

Un cititor al site-ului B1.ro ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacţiei, site@b1tv.ro, fotografia unui banner care promovează, cu un mesaj greşit gramatical, demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu. 

„Ți-a tăiat pensia! Tu i-ai funcția! DEMITE-L! Hai la Referendum!”, este mesajul cu care cei care au conceput afișul electoral încearcă să-i sensibilizeze pe votanţii în vârstă.

Conform cititorului care ne-a trimis fotografia, banner-ul "poate fi întâlnit pe tot parcursul DN1, cel puţin între Buşteni şi Ploieşti".

“Cu așa educație la vârf e normal să transmită către popor un mesaj ușor de înțeles și probabil aprobat de “domnul doctor” Ponta!”, mai spune acesta.Nu este pentru prima dată când afişele electorale dovedesc că autorii lor sunt certaţi cu limba română. La scurt timp după alegerile locale din 10 iunie, PNL a ţinut să le mulţumească alegătorilor din Călăraşi pentru votul acordat, printr-un banner nu tocmai în ordine.

„Vă mulțumuim, că a-ți fost alături de noi,” scria pe panoul respectiv.


Foto: adevărul.ro

Citeşte mai multe despre:   demitere,   Traian Basescu,   referendum