Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! (VIDEO)

Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! (VIDEO)

Un articol de: - 31 Mai 2017, 20:34
Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! (VIDEO) Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că dacă raportul comisie parlamentare ce anchetează alegerile prezidențiale din 2009 va conține minciuni, îi va da în judecată pe membrii ei și le va cere acestora daune atât de mari, încât generațiile sale viitoare nu vor avea probleme cu banii.

”E clar că ei au avut un obiectiv politic pe care îl au și acum și merg la două capete. Au un obiectiv principal și unul secundar: ”să o prindem pe Kovesi să o aducem aicea și dacă nu ne iese asta, ne răcorim și spunem toate prostiile pe care le-au spus Geoană și Hrebenciuc și alții și le punem în raport””, a comentat senatorul PMP. 

Întrebat de Silviu Mănăstire ce va face comisia cu acest raport, Băsescu a răspuns: ”raportul o să-l țină să doarmă cu capul pe el”. 

Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor!

”Dacă ies pe varianta doi, îi dau în judecată pentru falsificarea rezultatului alegerilor și am toate elementele, că se face pe probe. Să vedem procesele verbale din secții, CCR, lucrăm pe documente! Și le iau mulți, foarte mulți bani. 

Îi dau în judecată în nume personal, pentru că nu poți umili un președinte ales corect că așa dă bine la jocul politic, să pui sub semnul întrebării un mandat. Dacă vor concluziona minciuni sau prostii, dacă pun negru pe alb și comisia își asumă, mi-am rezolvat problema materială pe câteva generații. 

Ura PSD-ului e atât de prostească încât sunt în stare de orice. Lor li se înnegrește în față când aud de Băsescu. Dar dacă fac asta, îmi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! O să demonstrez cu acte oficiale ale statului că alegerile au fost corecte”, a declarat Băsescu.

Acesta a mai spus că, dacă va fi chemat, se va prezenta în fața comisiei, dar doar cu două condiții: ședința să fie publică și să se facă adunarea proceselor verbale. Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   comisie,   ancheta,   judecata,   PSD,   daune,   despăgubiri