Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu: Am adus în bălăcăreala internă statul Israel. Asta ne face cel mai mult rău. Vă dați seama cum se uită toată lumea la noi? (VIDEO)

Băsescu: Am adus în bălăcăreala internă statul Israel. Asta ne face cel mai mult rău. Vă dați seama cum se uită toată lumea la noi? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 27 Apr 2018, 21:41
Băsescu: Am adus în bălăcăreala internă statul Israel. Asta ne face cel mai mult rău. Vă dați seama cum se uită toată lumea la noi? (VIDEO) Politică

Fostul președinte Traian Băsescu i-a criticat în termeni duri pe liderii politici implicați în scandalul mutării amabasadei din Israel. În opinia sa, cea mai mare problemă, și motivul pentru care ne facem de râs în plan extern, este că am implicat și statul Israel în disputele dâmbovițene. 

”Am adus în bălăcăreala internă statul Israel. Își dau cu părerea o liotă întreagă de nepricepuți, care se dau experți în politica externă. 

Eu aș fi încercat să închid discuția cât pot de repede, să scoatem Israelul din disputa internă, că asta ne face cel mai mult rău în momentul de față. N-aș fi ieșit la niciun televizor, dacă nu voiau guvernanții, mă duceam eu peste ei, le spuneam ce se poate și ce nu se poate și-i lăsam să vorbească singuri, că fără semnătura președintelui nu pot muta nimic. 

Vă dați seama cum se uită toată lumea la noi, că am adus în bâlciul intern Israelul?”, a declarat fostul președinte, pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Israel