Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu, despre "frăția PSD-PNL în apărarea doctorilor impostori": "Hoţul se va controla singur în buzunare"

Băsescu, despre "frăția PSD-PNL în apărarea doctorilor impostori": "Hoţul se va controla singur în buzunare"

Un articol de: - 07 Oct 2016, 19:23
Băsescu, despre "frăția PSD-PNL în apărarea doctorilor impostori": "Hoţul se va controla singur în buzunare" Politică

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a scris pe pagina sa de Facebook despre problema persoanelor în funcții publice înalte care sunt suspecte că și-ar fi plagiat lucrările de doctorat, dar și despre modul în care se face verificarea modului în care s-au redactat tezele cu pricina.

"Frăţia PSDPNL în apărarea doctorilor impostori sau România pare a nu avea nicio şansă!
O armată de impostori, politicieni şi generali şi-au pavoazat CV-ul cu titlul de DOCTOR, furând, pur şi simplu, munca intelectuală a altora, cu teze de doctorat copiate şi fără valoare.
Cei mai mulţi dintre doctorii impostori nici măcar nu ştiu conţinutul lucrărilor, pentru că de copierea textelor s-au ocupat tot soiul de secretare şi consilieri ai impostorilor.
Această armată de impostori a devenit, în mod nedrept pentru cei care şi-au făcut cinstit doctoratul în zile şi nopţi de studiu şi cercetare, oglinda titlului de doctor, imaginea hâdă a învăţământului superior românesc.
Cu toate acestea, Comisia de Învăţământ din Senat, condusă de Năpraznica Ecaterina Andronescu şi formată din frăţia PSD-PNL, a decis, în unanimitate, să protejeze furtul intelectual şi impostura politicienilor modificând procedura de evaluare a lucrărilor de doctorat.
Astfel, universităţile care au patronat furtul intelectual vor fi acelea care vor evalua lucrările de doctorat suspectate de plagiat.
Adică hoţul se va controla singur în buzunare.
Sunt convins că Laura Codruţa Koveşi va declanşa o anchetă să afle cine a făcut traficul de influenţă pentru modificarea legii", a scris Băsescu pe Facebook.

Băsescu, despre "frăția PSD-PNL în apărarea doctorilor impostori"

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   presedinte,   PSD,   PNL,   doctorat,   plagiat