Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu, despre informația că Dragnea i-a finanțat campania electorală din 2009: Dragnea este un mare mincinos. Când eram în opoziție cu PSD, mi-a adus în dar o corăbioară. Aflând de unde e, soția a aruncat-o (VIDEO)

Băsescu, despre informația că Dragnea i-a finanțat campania electorală din 2009: Dragnea este un mare mincinos. Când eram în opoziție cu PSD, mi-a adus în dar o corăbioară. Aflând de unde e, soția a aruncat-o (VIDEO)

Un articol de: - 02 Oct 2015, 14:35
Băsescu, despre informația că Dragnea i-a finanțat campania electorală din 2009: Dragnea este un mare mincinos. Când eram în opoziție cu PSD, mi-a adus în dar o corăbioară. Aflând de unde e, soția a aruncat-o (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat vineri, la sediul PMP, informația apărută în spațiul public, potrivit căreia, în 2009, Liviu Dragnea i-ar fi finanțat campania electorală.

”Este o afirmație a fostului prefect Nițulescu. Vă pot garanta că Nițulescu este un om serios, care nu am constatat să fi mințit. Am aflat că Nițulescu a primit această informație de la Dragnea. Dragnea este un mare mincinos. Văzând informațiile, am sunat și la trezorierul fostului PDL, am sunat și la Vasile Blaga și mi-au infirmat categoric că există o astfel de finanațare. Dragnea este dispus să mintă ca să îi fie lui bine. Și când a plecat de la PDL, a plecat ca să își rezolve probleme economice. Dragnea este tipul de om care, dacă ar avea partidul pe mână, l-ar vinde pentru interesul lui”, a declarat fostul șef al statului.

”Când eram în opoziție cu PSD, Dragnea, cu stilul lui unsuros, a venit să îmi aducă un dar care să îmi poarte noroc, o corăbioară din Brazilia. Soția, aflând de unde e, l-a luat și l-a aruncat. Când eram în opoziție cu PSD, Dragnea își făcea drumuri pe la mine. (...) El a fost atât de eficient încât a purtat ”noroc” tuturor. Îmi aduc aminte cum l-a sacrificat fără să ezite pe Geoană, cum l-a sacrificat și pe Ponta, de curând. Caracterul lui este mizerabil, dar ăsta e Dragnea”, a mai spus fostul președinte.

Totodată, Traian Băsescu a ținut să precizeze că alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD-ului ar fi o mare eroare pentru partid care, în opinia fostului șef de stat, ar trebui să fie condus de un lider care dă dovadă de deschidere față de Europa.

”PSD este cel mai mare partid pe care îl are țara, este reprezentativ pentru România, acum. Și să pui un tip de teapa lui Dragnea în fruntea acestui partid este o mare eroare pentru PSD. Este un om pe care să îl ții departe de tine. Eu cred că ar trebui să își aleagă un președinte cu deschidere pentru Europa, în primul rând”, este de părere Traian Băsescu.

Băsescu, despre informația că Dragnea i-a finanțat campania electorală din 2009


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   finantare,   Traian Basescu