Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu, despre retrocedările din Parcul IOR: O minciună ordinară demnă de turnătorii Ghiță și Voiculescu (VIDEO)

Băsescu, despre retrocedările din Parcul IOR: O minciună ordinară demnă de turnătorii Ghiță și Voiculescu (VIDEO)

Un articol de: - 07 Oct 2015, 17:08
Băsescu, despre retrocedările din Parcul IOR: O minciună ordinară demnă de turnătorii Ghiță și Voiculescu (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Dezvăluirile făcute de România TV și Antena 3 despre retrocedările făcute de Traian Băsescu sunt ”o minciună ordinară demnă de turnătorii Ghiță și Voiculescu”, susține chiar fostul președinte. Acesta a răspuns acuzațiilor lansate de cele două televiziuni legate de modul în care Băsescu, în calitate de Primar General al Capitalei a decis retrocedarea unui teren din apropierea Parcului IOR.

La România TV de două zile o țin cu retrocedările făcute de Băsescu în Parcul IOR, o minciună ordinară demnă de turnătorii Ghiță și Voiculescu. Eu am emis dispozitia 3.544 în 26.11.2004, prin care se restituiau 8,2 hectare de teren din strada Liviu Rebreanu numărul 4, care e aproape de Parcul IOR.

Această decizie a fost atacată în 2006 prin dosarul 38.489 de către Stoleru Grup SRL. De asemenea, dispoziția a fost atacată prin 11.054 din 2005 de către clubul sportiv Spartac București. Dispoziția nu a fost infirmată de instanță, deci e valabilă.

Deci nu e în Parcul IOR. Sunt minciunile răspopitului și cele propagate de servanții turnătorilor de tip Ghiță.

Se pot verifica la Tribunalul București și la Judecătoria Sector 5 și se poate constata că au fost respinse.

Au fost doi care au atacat pentru că se aprobase în Consiliul General o asociere între Stoleru și Spartac pentru a face o dezvotare imboliară, dar au apărut documentele care arătau că adevăratul propritar era familia Romalo și am aplicat legea 10.

Propagandiștii minciunii de la Antena 3 și România TV se pot ocupa și de altceva
”, a declarat fostul președinte al României.

Băsescu, despre retrocedările din Parcul IOR