Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu: Grindeanu s-a simțit umilit și a plecat din CEx. Eu în locul lui le puneam și mesele-n cap și le spărgeam geamurile. Dragnea nu a suportat să-l vadă pe Grindeanu cum crește în sondaje, nu voia un alt lider maxim (VIDEO)

Băsescu: Grindeanu s-a simțit umilit și a plecat din CEx. Eu în locul lui le puneam și mesele-n cap și le spărgeam geamurile. Dragnea nu a suportat să-l vadă pe Grindeanu cum crește în sondaje, nu voia un alt lider maxim (VIDEO)

Un articol de: - 21 Iun 2017, 20:38
Băsescu: Grindeanu s-a simțit umilit și a plecat din CEx. Eu în locul lui le puneam și mesele-n cap și le spărgeam geamurile. Dragnea nu a suportat să-l vadă pe Grindeanu cum crește în sondaje, nu voia un alt lider maxim (VIDEO) Politică

Traian Băsescu a explicat, pentru B1 TV, că s-a ajuns la această criză politică deoarece Liviu Dragnea l-a umilit pe Sorin Grindeanu. Fostul președinte a precizat că șeful PSD a încălcat Constituția evaluând performanțele Guvernului, acest lucru fiind de competența Parlamentului, nu a vreunui partid.

”Dragnea a așteptat de la Grindeanu să rezolve prin Tudorel Toader pragul la abuzul în serviciu, că asta îl frigea, dar Toader n-a rezolvat problema, iar Dragnea i-a pus-o lui Grindeanu în spate. A doua mare problemă a lui Dragnea în relația cu Grindeanu e că, dacă vă uitați în sondaje, Grindeanu l-a depășit cu mult pe Dragnea la încrederea electoratului și Dragnea nu a suportat să se nască un alt lider maxim. 

Al treilea motiv îl vizează și pe Grindeanu: a intervenit orgoliul lui. Grindeanu a fost pur și simplu umilit, dar și el s-a umilit la început de mandat. 
Apoi a venit un băiat care are inculpări cu dosare grele, Darius Vâlcov, căruia i s-a umflat capul, a devenit brusc un geniu economic și i-a desenat lui Dragnea câteva planșe, pe care i le-a agățat să meargă Dragnea cu ele la televizor.

Acel om a făcut evaluarea Guvernului, care nu i-a fost niciodată prezentată lui Gridneanu. La CEx, lui i s-au reproșat toate trăsnăile: că nu a întărit relațiile cu Federația Rusă, o prostie fără margini, că UE și SUA au sancțiuni contra Rusiei.

Grindeanu s-a văzut chemat în CEx și au început să-l critice cu o cu mânie proletară. El s-a simțit umilit. Adică nici măcar nu-i prezinți premierului un punct de vedere sau măcar informează-l ce se va întâmpla în CEx, că doar e premierul României și premierul e cel mai puternic om în stat, nu altcineva. Îl chemi în CEx cu o groază de yes-mani, care nici ei nu au priceput nimic din raportul ăla?

Și Grindeanu bineînțeles că a plecat din CEx și în spatele lui ei i-au votat retragerea sprijinului politic. Și eu mă ridicam și plecam din ședință. În locul lui, eu le și puneam mesele-n cap înainte să plec și le spărgeam geamurile.

Nu a fost nedreptățit, ci umilit! S-a pornit o campanie de umilire prin corpul de balet format din Firea, doamna de la Interne, doamna Olguța și l-au tocat mărunt. A venit apoi și Shhaideh. Să fi fost copil să nu-și dea seama că erau ordinate de Dragnea”, a explicat Băsescu.

Băsescu: Grindeanu s-a simțit umilit și a plecat din CEx. Eu în locul lui le puneam și mesele-n cap

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Acesta a mai spus că Grindeanu a greșit cooptându-l pe Ponta, deoarece acesta din urmă nu e simpatizat nici măcar de propriul electorat și nici măcar în partid.

Băsescu a mai explicat că dacă era într-adevăr nevoie de o evaluare a performanțelor Guvernului, aceasta nu trebuia făcută în Comitetul Executiv al PSD, ci în comisiile de specialitate ale Parlamentului, deoarece Guvernul este subordonat Parlamentului, nu PSD-ului. Senatorul PMP a mai spus că Liviu Dragnea a încălcat Constituția procedând astfel, deoarece este neconstituțional amestecul președintelui Camerei Deputaților sau a președintelui unui partid în treburile Guvernului.

”Dragnea se crede ayatollah. Și asta l-a umilit pe Grindeanu”, a mai precizat Băsescu.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Liviu Dragnea,   PSD,   Sorin Grindeanu,   motiune de cenzura