Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu: Iohannis și Cioloș și-au luat vacanțe în același timp. Dacă nici măcar două concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea să conducă ţara?

Băsescu: Iohannis și Cioloș și-au luat vacanțe în același timp. Dacă nici măcar două concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea să conducă ţara?

Un articol de: B1 TV - 19 Aug 2016, 10:30
Foto: evz.ro Politică

Situaţie inedită pentru România: președintele și premierul se află în același timp în concediu de odihnă. O remarcă, pe Facebook, fostul şef de stat, Traian Băsescu. Acesta se întreabă apoi în postare: ”dacă nici măcar două concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea Iohannis şi Cioloş să conducă ţara?”

Traian Băsescu nu-i slăbește deloc pe președinte și pe premier. Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, fostul președinte remarcă un fapt inedit până acum în România, arată B1 TV.

"Şi preşedintele şi premierul se află simultan în concediu, iar cel puţin unul se află în străinătate, ceea ce este greu de imaginat cînd în regiune situaţia de securitate este extrem de tensionată. Dacă nici măcar două concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea să conducă ţara ?”, a remarcat fostul președinte.

Traian Basescu a precizat în postarea sa că statul român are regulile sale scrise și nescrise. În cazul de faţă, ”una din regulile nescrise este că președintele şi premierul nu pleacă simultan în concediu. Cel mult pot pleca simultan, în misiune, până la Bruxelles, dar până seara se întorc acasă.

PS-Costin Borc este demnitarul cu cea mai înaltă funcţie executivă aflat la serviciu."

Citeşte mai multe despre:   Basescu,   vacante
 
Loading...