Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu: Lui Antonescu și Ponta le e mai frică de Voiculescu decât de liderii europeni

Băsescu: Lui Antonescu și Ponta le e mai frică de Voiculescu decât de liderii europeni

Un articol de: - 14 Iul 2012, 13:23
Băsescu: Lui Antonescu și Ponta le e mai frică de Voiculescu decât de liderii europeni Politică

Prezent sâmbătă la mitingul pentru susținerea democrației organizat de democrat-liberali la Cluj, Traian Băsescu a susținut un discurs în fața mulțimii adunate în centrul orașului, în care i-a criticat pe liderii USL pentru poziția lor față de partenerii europeni. Președintele suspendat a afirmat că Victor Ponta și Crin Antonescu nu au nicio reținere în a intra în conflict cu autoritățile de la Bruxelles, însă nu au curajul să „spună nici pâs” în fața lui Dan Voiculescu. 

„I-am văzut zilele acestea, s-au aruncat cu sălbăticie asupra statului de drept. Când au fost atenționați de partenerii noștri de la Bruxelles, s-au rățoit la ei crezând că sunt undeva pe malurile Dâmboviței. Au greșit, și au greșit pentru că toți europenii au văzut că se ceartă cu Bruxelles-ul, se rățoiesc la importanți oameni politici din UE, dar nu au curajul sa îi spună nici ‘pâs’ în fața lui Voiculescu”, a declarat președintele suspendat.

Traian Băsescu i-a acuzat pe cei doi lideri ai USL că sunt simple „marionete” instalate în fruntea partidelor pentru a apăra interesele celor corupți.

Oare de ce le este mai frică de Voiculescu decât de legile și bunele practici europene? Dintr-un motiv simplu, pentru că ei înșiși sunt rezultatul corupților, și unul, fie că îl cheama Crin, și altul, fie că îl cheamă Victoraș, sunt puși în fruntea partidelor ca niște marionete care să îi apere pe cei care sunt gata de plecat la pușcarie”, a mai spus Băsescu.

La finalul mitingului, Traian Băsescu a aprins o flacără, pe care a numit-o "flacăra democraţiei", despre care a spus că speră să ardă până în noaptea referendumului şi care va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta.


Băsescu, despre Ponta și Antonescu
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu