Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu: Mă voi duce la noul termen în procesul privind răpirea jurnaliștilor. Cred, totuși, că e cea mai penibilă situație în care Parchetul General poate pune România (VIDEO)

Băsescu: Mă voi duce la noul termen în procesul privind răpirea jurnaliștilor. Cred, totuși, că e cea mai penibilă situație în care Parchetul General poate pune România (VIDEO)

Un articol de: - 06 Oct 2015, 18:14
Băsescu: Mă voi duce la noul termen în procesul privind răpirea jurnaliștilor. Cred, totuși, că e cea mai penibilă situație în care Parchetul General poate pune România (VIDEO) Foto: rnews.ro Politică

Miercuri are loc un termen nou în procesul privind răpirea jurnaliștilor în Irak, iar fostul președinte Traian Băsescu a declarat că se va duce, deși consideră că aceasta este cea mai penibilă situație în care Parchetul General poate pune România.

”Categoric mă duc. Cred că e cea mai penibilă situație în care Parchetul General poate pune România. Te iei după defunctul Vadim că președintele României ar fi dat  9 milioane de dolari generalului Preteus în Irak și că el a dat înapoi președintelui 4 milioane de dolari. E o aberație, iar cei care au promovat și adus în spațiul public acest lucru, dincolo de defunctul vadim, care Dumnezeu să-l odihnească, ăsta era,  dar când instituțiile intră în acest joc nu pot face decât rău României. Sigur că mă voi duce și o să constat că instanța decide redeschiderea dosarului”, a susținut Băsescu.

Băsescu, despre noul termen în dosarul răpirii jurnaliștilor

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   termen