Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu, mesaj tranșant pentru noul guvern: Să abandoneze programul lui Dragnea!

Băsescu, mesaj tranșant pentru noul guvern: Să abandoneze programul lui Dragnea!

Un articol de: B1 TV - 24 Iun 2017, 16:06
Băsescu, mesaj tranșant pentru noul guvern: Să abandoneze programul lui Dragnea! Foto: stiripesurse.ro Politică

Traian Băsescu lansează noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul președinte dă sfaturi noului guvern și susține că acesta ar trebui să abandoneze programul liderului PSD.

Băsescu a postat un mesaj pe Facebook, în care avertizează că noul guvern trebuie să abandoneze programul de guvernare inițiat de Liviu Dragnea și să-și asume un program simplu cu cinci obiective prioritate.

"Programul de guvernare al lui Liviu Dragnea trebuie abandonat, pentru că pur şi simplu blochează dezvoltarea României, prin sacrificarea pe termen scurt şi mediu a investiţiilor. Este un program pe care nici Dragnea nu-l înţelege în efectele lui profunde. Dragnea îl recită ca un papagal, bucuros că Vîlcov i-a pus la dispoziţie nişte planşe viu colorate cu care să meargă la televizor.

Un nou guvern, trebuie să abandoneze programul lui Dragnea şi să-şi asume un program simplu, cu cinci obiective prioritare, care pot face ca România să profite de ciclul economic favorabil la nivel european”, a scis Băsescu. 

În postarea sa, fostul președinte detaliază obiectivele care, în opinia sa, n-ar trebui să lipsească din programul de guvernare al noului executiv.

”Dezvoltare durabilă, prin utilizarea accelerată a fondurilor destinate dezvoltării de la UE, BEI, BERD şi BIRD, în total cca. 30 miliarde Euro din care 23,5 miliarde fonduri de coeziune nerambursabile de la UE. Se vor crea locuri de muncă prin investiţii în autostrăzi, căi ferate, regularizări de râuri, IMM-uri, dezvoltare rurală, reabiliatre şcoli şi spitale.

Revizuirea Noului Cod Penal şi a Noului Cod de Producedura Penala pentru aducerea acestora la normele de constituţionaliatate în baza deciziilor CCR şi elaborarea unei noi legi a executării pedepselor, care să stimuleze reintegrarea în societate a celor condamnaţi penal.

Asigurarea vaccinurilor şi a medicamentelor oncologice și Îngheţarea Codului Fiscal în forma actuală, până în anul 2020, pentru a garanta stabilitate mediului de afaceri", a mai scris Traian Băsescu în mesajul său.
 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu