Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu: Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre - alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD. Dacă Dragnea pierde alegerile, suntem pierduți și noi

Băsescu: Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre - alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD. Dacă Dragnea pierde alegerile, suntem pierduți și noi

Un articol de: - 11 Oct 2015, 17:42
Băsescu: Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre - alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD. Dacă Dragnea pierde alegerile, suntem pierduți și noi Foto: nineoclock.ro Politică

Traian Băsescu a transmis un mesaj ironic referitor la alegerile interne din PSD, Liviu Dragnea fiind singurul din cursa pentru şefia partidului. Fostul președinte scrie pe Facebook că "este o zi crucială" pentru viitorul României.

În "apelul" său către țară, fostul șef al statului amintește și de Referendumul organizat pentru suspendarea sa din 2012, pentru care Liviu Dragnea este acuzat de fraude electorale.

"Apel către țară, apel către români!
Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD.
Dintre toți concurenții, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea.
Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toții la vot pentru a-l susține pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD și a României.
Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi.
Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt"
, a scris Băsescu pe pagina de socializare.

Liviu Dragnea aleargă singur în cursa pentru şefia partidului. Mai bine de jumătate de milion de membri ai PSD îşi vor alege viitorul preşedinte. Pentru a fi validat, Liviu Dragnea are nevoie de votul a 50%+1 din totalul celor prezenţi.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea