Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu vrea alegeri parlamentare în noiembrie: "Datele propuse de Guvern sunt puțin fezabile. 4 decembrie nu se poate, e între sărbători, 11 este la opt zile de la data expirării mandatului Parlamentului"

Băsescu vrea alegeri parlamentare în noiembrie: "Datele propuse de Guvern sunt puțin fezabile. 4 decembrie nu se poate, e între sărbători, 11 este la opt zile de la data expirării mandatului Parlamentului"

Un articol de: - 03 Aug 2016, 14:42
Băsescu vrea alegeri parlamentare în noiembrie: "Datele propuse de Guvern sunt puțin fezabile. 4 decembrie nu se poate, e între sărbători, 11 este la opt zile de la data expirării mandatului Parlamentului" Politică

Traian Băsescu este de părere că alegerile parlamentare ar trebui să aibă loc în luna noiembrie. Președintele PMP susține că propunerile Guvernului de organizare a alegerilor parlamentare pe 4 sau 11 decembrie sunt puţin fezabile.

”Să vedem dacă alegerile în noiembrie s-ar putea desfăşura, pentru că, daţi-vă seama, 4 nu se poate, este între sărbători, 11 este la opt zile de la data expirării mandatului legal al Parlamentului. Ţara nu poate sta fără Parlament, e ca şi cum ai spune că nu are preşedinte. Ori, numai premierul, dacă e desemnat, are, prin Constituţie, zece zile pentru a anunţa Cabinetul şi programul”, a explicat Traian Băsescu, transmite news.ro.

În opinia lui Traian Băsescu, actualul Guvern nu va face bugetul pe 2017. ”Vor preda o schiţă de buget, că îi obligă legea, dar nu va fi adoptat de noul Parlament sau de Parlamentul actual”, a spus el. 

Citeşte mai multe despre:   alegeri parlamentare,   PMP,   Traian Basescu