Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Berceanu: N-am făcut nicio declaraţie despre doamna Udrea

Berceanu: N-am făcut nicio declaraţie despre doamna Udrea

Un articol de: - 01 Mai 2011, 16:02
Berceanu: N-am făcut nicio declaraţie despre doamna Udrea Foto: evz.ro Politică

Prezent duminică la Târgovişte alături de Vasile Blaga, senatorul PDL Radu Berceanu a declarat că nu a făcut afirmaţii despre Elena Udrea, precizând că îi plac blondele din PDL. Senatorul a declarat că membrii PDL sunt cei care vor decide cine îi va conduce după 14 mai.

"Noi nu am făcut altceva decât să ne prezentăm moţiunea, să ne prezentăm ideile, dumnealor vor decide, cred că fiecare are conştiinţa şi libertatea şi maturitatea să gândească care e cea mai bună soluţie şi se va decide şi vor vota pe 14 la Congres, nu acuma. (...) N-am făcut nicio declaraţie despre doamna Udrea, absolut niciuna. Ia uitaţi câte blonde sunt", a spus Berceanu.

Întrebat de jurnalişti dacă îi plac blondele din PDL, Radu Berceanu a declarat: "Da, cum să nu".

Berceanu a refuzat să comenteze faptul că Udrea şi-a exprimat în repetate rânduri susţinerea pentru premierul Emil Boc.

Senatorul PDL a comentat declaraţiile premierului, potrivit căruia ar avea susţinerea a 33 de preşedinţi de filiale PDL.

"Are semnătura. Între semnătură şi susţinere, chiar dacă încep amândouă cu «S», câteodată sunt diferente. Pentru că iniţial pe lista lui Vasile Blaga au semnat, cred, că vreo 35 care după aia şi-au luat semnătura de acolo şi au pus-o în partea ailaltă, uitând. Unul de aici de la dumneavoastră are semnătura în ambele părţi", a precizat Berceanu.

Berceanu a negat că ar exista o ruptură în cadrul formaţiunii, răspunzând ferm: "Niciodată...niciodată!".

Senatorul a fost prezent la Târgovişte la întâlnirea lui Vasile Blaga cu membrii colegiului director al PDL Dâmboviţa, la au mai participat și Cristian Boureanu, Radu F. Alexandru, Sorin Frunzăverde, susținătorii lui Blaga pentru funcția de premier.

Berceanu a declarat cu o zi în urmă că în 2002, când PDL trecea printr-o perioadă grea, "unele blonde erau cu Bittner şi Petrache".

Vezi aici declarația lui Radu Berceanu privind "blondele din PDL"

Citeşte mai multe despre:   Radu Berceanu,   Elena Udrea,   Vasile Blaga,   Emil Boc,   Cristian Boureanu,   Sorin Frunzaverde