Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Blaga: Acest partid nu funcţionează, este nevoie de o schimbare

Blaga: Acest partid nu funcţionează, este nevoie de o schimbare

Un articol de: - 14 Mai 2011, 16:23
Blaga: Acest partid nu funcţionează, este nevoie de o schimbare Foto: gov.ro Politică

În discursul susținut sâmbătă la Congresul Național al PDL, candidatul Vasile Blaga a declarat că "partidul nu funcţionează" şi că este nevoie de o schimbare şi de o nouă strategie pentru ca PDL să câștige alegerile din 2012.

"Am spus acum ceva timp că, dacă lucrurile nu vor merge bine în partid, voi candida. Timpul scurt mi-a spus că trebuie să o fac. Acest partid nu funcţionează", a declarat Vasile Blaga, criticând totodată "hotărârea nedreaptă a BPN" prin care mii de reprezentanţii ai partidului nu au putut fi prezenți la congres.

Blaga a declarat că partidul are nevoie de o schimbare, de "un nou început" şi de "o nouă strategie" pentru a câştiga alegerile şi pentru a continua guvernarea.

"În acest partid singura decizie pe care o luăm este de a nu lua nicio decizie", a mai susţinut Blaga, subliniind că în BPN nu se mai iau niciun fel de decizii. Blaga a mai spus că nu are "inamici în politică", ci "adversari", care sunt în USL.

Totodată, Blaga s-a plâns de faptul că de trei ani cere lista celor numiţi în funcţii şi nu i-o arată nimeni, adăugând că, din păcate, au fost promovaţi "oameni care se pricep la toate şi care nu se pricep la nimic". Acesta a susţinut că trebuie ca PDL să înceapă efectiv cu politica de a recruta cei mai buni oameni pe care-i poate găsi, de a-i pregăti, pentru că până acum partidul s-a "făcut de râs".

"Apropo, din 2009, cer lista celor numiţi în funcţii şi nu mi-o arată nimeni. Şi dacă nu mi-o arată mie, care sunt secretar general, dumneavoastră de unde să ştiţi?", a adăugat Vasile Blaga.

Vasile Blaga şi-a prezentat, sâmbătă, la Congresul Naţional al PDL, moţiunea “O Românie Dreaptă. O Românie Europeană”, cu care candidează la preşedinţia partidului.


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   USL,   PDL