Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Blaga, despre pregătirile pentru alegerile din 2016: Vom face analize sociologice în toată țara pentru a le oferi cetățenilor cei mai buni candidați (VIDEO)

Blaga, despre pregătirile pentru alegerile din 2016: Vom face analize sociologice în toată țara pentru a le oferi cetățenilor cei mai buni candidați (VIDEO)

Un articol de: - 29 Aug 2015, 13:50
Blaga, despre pregătirile pentru alegerile din 2016: Vom face analize sociologice în toată țara pentru a le oferi cetățenilor cei mai buni candidați (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Copreședintele PNL Vasile Blaga a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre subiectele abordate de liberali la Biroul Politic Național desfășurat sâmbătă.

”Le-am prezentat colegilor noştri rezultatele discuţiilor avute cu coaliţia de la putere pe tema Codului fiscal şi toţi au fost de acord să nu mai depunem alte amendamente, în afară de cele asupra cărora ne-am înţeles şi care vor fi semnate de către şefii de partide.  Suntem într-o continuă corespondenţă pe mail cu partea guvernamentală, iar forma finală a amendamentelor o voi semna cu doamna Gorghiu, astfel încât, marţi, în comisii, şi mă refer în special la Comisia de buget-finanţe, lucrurile să fie tranşate, pentru ca în a doua şedinţă a Senatului de marţi să fie adoptat noul Cod fiscal, pentru a putea pleca, marţi seară, la Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională, pentru a ajunge la promulgare, cel târziu, lunea viitoare”, a declarat Vasile Blaga.

”Suntem în grafic dar mai e mult de muncă. Am analizat candidaturile, dar mai așteptăm candidaturi în multe zone. Deocamdată ne interesează candidaturile câștigătoare. Vom desemna la nivel național casă de sondare pentru a ajunge la cele mai bune nominalizări. Vom face în toată țara analize sociologice, astfel încât să ajungem la cele mai bune soluții pentru a oferi cetățenilor cei mai buni candidați”, a susținut liderul liberal, referitor la pregătirile pe care le face partidul în vederea alegerilor de anul viitor.

Vasile Blaga, despre Codul Fiscal și alegerile din 2016


Citeşte mai multe despre:   PNL,   Blaga ,   Codul Fiscal,   candidati,   sondaje