Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Blaga: N-am mai văzut ca un partid să își pună sub semnul întrebării propriul guvern

Blaga: N-am mai văzut ca un partid să își pună sub semnul întrebării propriul guvern

Un articol de: - 03 Aug 2012, 11:03
Blaga: N-am mai văzut ca un partid să își pună sub semnul întrebării propriul guvern Politică

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, că Guvernul ar trebui să își asume responsabilitatea pentru rezultatele de la referendum.

Întrebat cine consideră că este de vină pentru inadvertențele în ceea ce privește listele cu numărul de votanți la referendum, președintele PDL a declarat: „Guvernul, indiscutabil, pentru că orice tip de alegere, referendum, este organizat de guvernul în funcție. (...) Alegerile sunt organizate de Guvern, deci Guvernul în ansamblul lui (n.r. ar trebui să își asume răspunderea). Eu nu îi înțeleg în primul rând pe cei de la USL. N-am mai văzut în viața mea ca un partid să își pună cu semnul întrebării propriul guvern. Unde ați mai văzut să se numere cetățeni cu drept de vot după ce a avut loc un scrutin?”.

De asemenea, întrebat dacă data de 12 august pentru anunțarea deciziei CCR ar puteafi modificată, Blaga a declarat: „Așa a hotărât Curtea, și noi de la PDL nu putem solicita un termen mai scurt. Termenul e mult prea lung pentru economia românească. Vedeți evoluția leului, vedeți evoluția investițiilor străine în economia românească... ”

Joi, Ministerul Admnistrației și Internelor (MAI) a trimis două adrese către Curtea Constituțională (CCR), prima pentru a confirma cifra de 18.292.514 persoane cu drept de vot și o a doua în care arată că nu-și poate asuma veridicitatea acesteia.

Embed:


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   referendum