Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Blaga: Nu este suficient să facem alianțe pentru a avea rezultate mai bune la toamnă. Nu vom obține nimic fără muncă

Blaga: Nu este suficient să facem alianțe pentru a avea rezultate mai bune la toamnă. Nu vom obține nimic fără muncă

Un articol de: - 30 Iun 2012, 14:39
Blaga: Nu este suficient să facem alianțe pentru a avea rezultate mai bune la toamnă. Nu vom obține nimic fără muncă Politică

Vasile Blaga, ales sâmbătă în funcția de președinte al PDL, le-a mulțumit democrat-liberalilor pentru încrederea acordată și le-a transmis că este necesar să colaboreze pentru a avea rezultate bune la alegerile din toamna acestui an.

Vă mulțumesc pentru încredere, vă spun drept că nu este timp pentru prea multe vorbe. Cu echipa pe care o veți vota cu mintea - mai puțin cu sufletul, cu mintea -  intrăm într-o nouă etapă. Adăugpm istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL al 2012, lider al dreptei româneșt. Nu vom obține nimic fără muncă. Gândul că este suficient să facem alianțe pentru a scoate mult în toamnă fără muncă este nerealist. Trăim într-o perioadă extrem de gravă. De două luni de zile, de la instalarea guvernului Ponta, democrația este serios amenințată”, a declarat Blaga.

Noul lider al PDL a supus la vot adoptarea unei rezoluții prin care PDL face apel la toate forțele pro-democratice din România să se delimiteze de atacurile împotriva statului de drept lansate de actualul guvern.

De asemenea, rezoluția revede un parteneriat cu societatea civilă, precum și coagularea unei platforme comune a forțelor de centru dreapta.


„Propun o rezoluție cu care PDL se înscrie în apărarea libertății și a legii. PDL constată cu îngrijorare seria de abuzuri fără precedent la adresa instituțiilor statului. Convenția Națională a PDL face apel către toate forțele pro-democratice din România să se delimitize de atacurile împotriva statului de drept lansate de actualul guvern. Este absolut necesar un parteneriat cu societatea civilă. În această situație gravă pentru democrație, este cu atât mai necesară reunirea pe o platformă comună”, a declarat Blaga.

Rezoluția a fost votată în unanimitate de democrat-liberalii prezenți la Convenția Națională Extraordinară a PDL.

Vasile Blaga a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PDL, delegaţii la Convenţia Naţională extraordinară a partidului exprimând 1.197 voturi "pentru" şi 28 "împotrivă".

Vasile Blaga, ales președinte al PDL
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga