Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Boc: Bătăliile politice trebuie duse de liderii PDL, nu de Edmond Tălmăcean

Boc: Bătăliile politice trebuie duse de liderii PDL, nu de Edmond Tălmăcean

Un articol de: - 08 Mai 2011, 14:28
Boc: Bătăliile politice trebuie duse de liderii PDL, nu de Edmond Tălmăcean Foto: gov.ro Politică

Premierul Emil Boc a declarat că bătăliile politice trebuie purtate de către cei care conduc PDL, sugerând membrilor formațiunii să nu se aștepte ca, de exemplu, Edmond Tălmăcea să apere partidul.

Premierul a spus că unii au preferat să fie "în spate", pentru a nu avea o imagine "şifonată", iar în bătălie trebuie să intre cei care conduc partidul, care are are nevoie de o conducere politică, care să se bată cu adversarul politic.

Liderul PDL a recunoscut că partidul nu a făcut alegerile cele mai bune în cazurile desemnării unor persoane în diverse poziţii, adăugând că în unele situaţii, PDL a fost pus în dificultate și că este nevoie de "un filtru suplimentar" la numirile pe care partidul le face.

Boc le-a spus membrilor PDL București că s-a înscris în competiţia pentru șefia partidului pentru ca formațiunea să aibă cele mai mari şanse să se menţină la guvernare şi după 2012, pentru care trei condiții sunt necesare: menţinerea echipei PDL, a parteneriatului de succes cu Traian Băsescu şi câştigarea alegerilor locale.

La întâlnire, premierul a fost însoţit de Elena Udrea, Ioan Oltean, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, William Brînză, Teodor Baconschi, Valeriu Tabără și Ghoerghe Arito, susținătorii moțiunii sale.

Citeşte mai multe despre:   Premierul Emil Boc,   PDL,   Elena Udrea