Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Boc: Gogoaşa umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat

Boc: Gogoaşa umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat

Un articol de: - 27 Mar 2011, 12:48
Boc: Gogoaşa umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat Foto: evz.ro Politică

Prezent duminică la Conferinţa Judeţeană de alegeri din Deva, preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a atacat din nou opoziţia, spunând că "gogoaşa umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat", informează Mediafax.

Emil Boc a declarat că "viaţa scurtă a alianţei socialiste se încheie, pentru că partea de relansare economică le va tăia aripile şi va arăta adevărata faţă a alianţei, care nu a avut soluţii şi nu a fost solidară cu ţara în momentele grele şi nici nu a avut politici care să ducă România la creştere economică".

Liderul PDL a criticat opoziţia, numind USL o "gogoaşă umflată": "Această gogoaşă umflată a alianţei socialiste se dezumflă treptat, până la locul şi procentul în care va rămâne şi după 2012, acolo unde partidele care o alcătuiesc se simt foarte bine astăzi, adică în opoziţie. Acolo e locul alianţei socialiste", afirmat Boc.

Preşedintele PDL a continuat spunând că foştii guvernanţi, care se află acum în opoziţie, "au lăsat un deficit de 5,4 la sută, dar niciodată nu au sprijinit măsurile corecte pentru ţară, doar ca să câştige, prin populism şi demagogie, voturi".

Premierul Emil Boc, ministrul de Interne, Traian Igaş, secretarul executiv al PDL Mihai Stănişoară, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, preşedintele organizaţiei Sectorului 5 Bucureşti a PDL, Ştefan Pirpiliu, participă, duminică, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Hunedoara.

Pentru conducerea PDL Hunedoara şi-au depus candidaturile fostul subprefect Dorin Gligor şi Dorin Curtean, administratorul public al oraşului Petrila.

Citeşte mai multe despre:   Emil Boc,   Stiri Hunedoara