Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Boc: Monica Iacob-Ridzi a depus o cerere de autosuspendare din PDL

Boc: Monica Iacob-Ridzi a depus o cerere de autosuspendare din PDL

Un articol de: - 27 Feb 2011, 12:37
Boc: Monica Iacob-Ridzi a depus o cerere de autosuspendare din PDL Foto: evz.ro Politică

Prezent la Oradea, unde a participat la Congresul UDMR, premierul Emil Boc a confirmat că fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a depus o cerere pentru a fi suspendată din partid.

"Da. A trimis cerere de autosuspendare din partid", a declarat premierul, citat de Mediafax.


În urmă cu câteva zile, ministrul Turismului, Elena Udrea, a emis o declarație cu privire la autosuspendarea Monicăi Iacob-Ridzi, pe care a sfătuit-o să demisioneze.

„Sunt convinsă că ştie opinia mea, pentru că mi-am exprimat-o public – că ar fi bine să se autosuspende, dar este decizia domniei sale", a declarat Elena Udrea, la sfârşitul unei discuții avute cu Monica Iacob-Ridzi, Roberta Anastase şi Raluca Turcan, înaintea reuniunii parlamentarilor PDL cu Traian Băsescu.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirmase anterior că este convins că deputaţii Monica Iacob-Ridzi şi Dan Păsat vor fi excluşi din partid.

Săptămâna aceasta, fostul ministru al Tineretului şi Sportului a declarat că s-ar fi autosuspendat deja din PDL, dacă statutul partidului i-ar fi permis.

“În statutul actual al PDL nu există posibilitatea autosuspendării, așa că cei care-mi cer vehement să mă "autosuspend",  fie nu cunosc prevederile statutului, fie mă împing să încalc statutul PDL, pe care, după 14 ani de politică în același partid, am pretenția că îl cunosc", a răspuns Monica Iacob Ridzi.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   Emil Boc,   premier,   prim ministru,   suspendare